Verkstadschef till STS i Mjölby

Adecco Sweden AB · Mjölby

·

Ansök senast 18 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 15 verkstäder och drygt 140 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi skall finnas där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, tydliga kundfokus och mål att alltid leverera snabb och effektiv service.

Vi söker nu

VERKSTADSCHEF
till vår anläggning i Mjölby!

På vår verkstad i Mjölby jobbar vi både med lastbilar och efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader. Vi har även en välutvecklad verksamhet som hanterar alla typer av fordonsskador gentemot försäkringsbolag.

Vår nya Verkstadschef kommer hjälpa organisationen att ta verksamheten till nästa nivå. En del i detta är att efterleva företagets verksamhetsledningssystem som ger hela STS ett enhetligt sätt att agera genom uppställda mål för kvalitet och miljö.

Vi söker dig som har ett tydligt kundfokus och ett utvecklat affärstänk. Erfarenhet från tidigare liknande roller är meriterande men viljan att utveckla och leda mot tydliga mål är viktigast. Att ha en aktiv dialog med våra kunder är centralt, du ska trivas med att aktivt bearbeta kunder och sälja in företaget.

Du kommer att ha helhetsansvar för driften vilket innebär personalansvar för vårt mekanikerteam och för att administrationen flyter. Med tjänsten följer fullt resultatansvar och styrande mot fastställd budget. Verkstadschefen följer löpande upp verksamheten med stöd av företagets ledning och dess stödfunktioner.
Som person är du samarbetsvillig och ansvarstagande. Du trivs med att ha flera parallella arbetsuppgifter i gång samtidigt och är bra på att prioritera. Du har god erfarenhet av att arbeta i olika system och har bra koll på siffror. Körkort och bil, samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

STS är en stor familj som ger extra värde för såväl kunder som personal, därför uppmuntras all form av nätverkande mellan företagets olika verkstäder. Våra kärnvärderingar; kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden i allt vi gör. Läs gärna mer på: http://www.ststrailerservice.se.

Om ansökan och anställningen
STS har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco, frågor och funderingar besvaras initialt av Adecco. Tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse, och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Bonli 0736 84 77 73.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Mjölby

Kontaktperson

Hanna Bonli

0736 84 77 73