Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkstadschef Logistics Centre Cab, OLO

Verkstadschef Logistics Centre Cab, OLO

SCANIA CV AB · Oskarshamn · Ansök senast 14 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

OLO - Logitics Centre Cab ombesörjer bland annat hantering och lagring av material, sekvensiering samt emballagenedbrytning för Scanias hyttproduktion i Oskarshamn. Vi är ca 220 anställda som tar emot, lagrar och levererar gods vidare till våra kunder och tar hand om allt emballage innan det skickas vidare till Scanias emballagepool.

Vi genomför nu en omorganisation samtidigt som vi har spännande utmaningar framför oss, att utveckla och digitalisera vår verksamhet. Vi söker därför dig som vill vara med och leda och forma framtiden inom logistik.

Ditt ansvarsområde
Du kommer ansvara för verkstadschefsområdet OLOB som tillsammans med tre gruppchefer ansvarar för processerna emballagenedbrytning på tvåskift samt sekvensiering & leverans av material till fabriken på nattskiftet. Som verkstadschef arbetar du dagtid och ingår i logistikcentrets ledningsgrupp.

Som Verkstadschef är du ansvarig för att leda och samordna materialhanteringen vilket innebär övergripande ansvar för personal, arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet. Du arbetar aktivt för att ständigt förbättra verksamheten genom att mål, handlingsplaner och aktiviteter tas fram, genomförs och följs upp.

Din profil
Vi söker dig som har stort intresse för ledarskap och produktionsfrågor och som i din roll fungerar både som chef och tränare av organisationen. Det förutsätter en djup förståelse för SPS, de arbetssätt och de metoder som vi arbetar efter. Du står också för ett inspirerande och engagerande ledarskap och besitter en god kommunikationsförmåga. Du är utåtriktad, initiativrik och drivande. Du behöver ha ett omfamnade förhållningssätt till ny teknik för att ta vara på möjligheterna med digitalisering.

Kompetens
Relevant akademisk utbildning eller förvärvat motsvarande kunskaper och erfarenheter på annat sätt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Erfarenhet av liknande tjänst är meriterande.

Ytterligare information
Om du är intresserad och vill veta mer, vänligen kontakta:

Joakim Danlid, Site Manager, 0491-765 124 eller 0700-81 06 41

Jens Johansen, HR-Business Partner, 0491-46 44 78

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Ansök via lediga jobb på Scania.com senast 2021-11-14. Intervjuer kommer att genomföras löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Oskarshamn

Dela jobbannonsen

Anmäl annons