Verkstadsarbetare

Elkapsling AB · Ånge

·

Ansök senast 25 sep.

Ansök via mejl


Med kort leveranstid levererar Elkapsling anläggningsskydd av högsta kvalité till våra kunder i Norden.

Via egen rådgivning och produktutveckling producerar vi kundanpassade lösningar för alla krävande miljöer.

Vi skapar långsiktiga relationer genom att i nära samarbete med våra kunder ständigt förbättra och utveckla våra produkter och tjänster.


Verkstadsarbetare sökes till Elkapsling


Nu söker vi verkstadsarbetare till vår produktion (verkstad, svets och montering) där tillverkning av våra produkter sker i väl organiserade lokaler samt med moderna maskiner och utrustning. Vi är en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är plåtbearbetning i såväl manuell som med automatiserad utrustning. All tillverkning startas via affärssystemet och Du kommer att utifrån underlag där starta momentet samt utföra kontroll och granskning av tillverkad produkt mot ritning eller annan specifikation samt avrapportera tillverkning i affärssystem. Då vi arbetar teamorienterat och hjälper varandra kan du vid behov få utföra övriga verkstadsarbeten inom produktion. Du ska aktivt delta i upprätthållande av ordning i verkstaden och en god arbetsmiljö samt anamma vår värdegrund Öppenhet – Samarbete - Utveckling.


Visstidsanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning. Placeringsort är Alby i Ånge kommun.

Anställningsform är heltid och för närvarande dagtid.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Elkapsling AB

Placering

Ånge

Kontaktperson

Elkapsling AB

Ansök via mejl