Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkstadsarbetare till Formverkstaden

Ardagh Glass Limmared AB · Borås · Ansök senast 4 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ardagh Group är en ledande leverantör av förpackningar i glas och metall. Vi levererar till livsmedels- och dryckesindustrin. Ardagh Group har 16 000 anställda fördelat på 56 fabriker i 24 länder globalt. I Norden har Ardagh två fabriker som tillverkar förpackningsglas åt en mängd kända kunder och varuärken inom livsmedel och drycker på den Nordiska marknaden. Den Svenska fabriken ligger i Limmared och den Danska fabriken ligger nära Naestved. Totalt omsätter vi 1,6 miljarder SEK, har 800 anställda och en produktion som är i drift 24/7, 365 dagar per år.

Ardagh Group Nordic arbetar enligt mottot ”One company, two locations"

Vi söker en medarbetare till vårt team i Formverkstaden som arbetar med reparation och underhåll av formverktyg till våra glas maskiner.

Du har gymnasiekompetens och en positiv energi som smittar av sig på din omgivning. Om du har erfarenhet av CNC-styrda maskiner och har verkstadsteknisk utbildning med inriktning CNC eller motsvarande arbetslivserfarenhet klättrar du ytterligare på listan över intressanta kandidater. Vi ser de även som en merit om Du har erfarenheter av gassvetsning och bearbetning i metall.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du bor i närområdet och att du är flexibel, samarbetsvillig och engagerad i arbetet. Du passar tider och gör ditt bästa på jobbet. Att vara anställd hos oss betyder att du behandlar alla med lika värde och respekt.

Arbetet kräver att du är noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du arbetar lika gärna självständigt som i grupp.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ardagh Glass Limmared AB

Placering

Borås

Kontaktperson

Ardagh Glass Limmared AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons