Verkstadsansvarig

PROTOMA AB – PROfessional Technology Of MAintenace AB · Stenungsund

·

Ansök senast 6 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Protoma satsar nu vidare och stärker upp Serviceenheten med en Verkstadsansvarig. Är du sugen på att ta ett steg vidare i yrkeslivet och arbeta i ett expansivt företag där kunskap och kvalité tillhör de viktigaste nyckelorden. Har du dessutom intresse för teknik, problemlösning och gillar ansvar och kundkontakt? Sök då tjänsten som verkstadsansvarig på Protoma!

Protoma söker nu en verkstadsansvarig till serviceenheten i Stora höga. Protoma är ett företag som bedriver försäljning av produkter och tjänster inom underhåll och driftsäkerhet. Vi är inriktade på spetskompetens inom våra områden och skall alltid sträva efter nöjda kunder för att de ska kunna känna förtroende och tillit till oss som leverantör både på kort och lång sikt. Bolaget arbetar mot ett flertal olika branscher såsom processindustrier, kärnkraft, energiverk mm. Då vi är verksamma inom många olika branscher så ställs vi ofta inför nya utmaningar och vår förmåga att lösa kundens problemställningar är en viktig del av vårt arbete.

Uppdrag:
Som Verkstadsansvarig kommer du ingå i vårt Serviceteam där arbetsuppgifterna kommer handla om planering, beredning av arbetsordrar, Framtagning av enklare kalkyler, förbereda faktureringsunderlag mm. Merparten av din vardag är på plats i vår verkstad i Stora höga där du även utför reparationer av kunders utrustning mm.
Då kunderna finns placerade runt om i Sverige kan tjänsten innebära en del resande och då våra kunder kan vara i behov av snabb support & hjälp så värdesätts stor flexibilitet från dig. Huvudkontoret finns i Göteborg. Våra verkstäder finns i
Göteborg, Stora höga, Landskrona och Karlshamn. Bolaget har dessutom ett antal säljare som utgår från andra orter i Sverige. Totalt består bolaget idag av ca 60 medarbetare. Företaget karakteriseras av unga drivna personer som har roligt tillsammans och har höga ambitioner.

Vem är du?

Vi söker dig som...

  • Har bakgrund inom service och reparationer av mekanisk utrustning så som pumpar, motorer, transportskruvar etc.
  • Ha en flexibel och lyhörd inställning, med förmåga att sätta kunden i fokus
  • Erfarenhet från externa kund och leverantörskontakter.
  • Erfarenhet av ledarskap.
  • Stort ansvarstagande
  • Erfarenhet från beredningsarbete
  • PC och nätverksvana.
  • Ha en go och hjärtlig humor för att passa in fint i PROTOMA's gäng.
  • Vara tekniskt intresserad och kunnig.
  • Ha egen drivkraft och viljan att utvecklas i sin yrkesroll.

Som person är du utåtriktad och flexibel i ditt agerande då dina arbetsuppgifter och förutsättningar kan komma att variera och förändras under projektens gång. Du gillar att arbeta självständigt och kan driva på ditt eget arbete allt i under ett stort kvalitetstänk.

Vid frågor kontakta servicechef Victor Forsberg 031-177416

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PROTOMA AB – PROfessional Technology Of MAintenace AB

Placering

Stenungsund

Kontaktperson

Victor Forsberg

victor.forsberg@protoma.se031-177416