Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkstads- och maskinansvarig

TELARCO AB · Kristianstad · Ansök senast 18 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Du ansvarar för att maskinparken underhålls och sköts för att leverans av våra tjänster på fältet ska ske så avbrottsfritt som möjligt. I vår verkstad har vi idag det mesta som krävs för att kunna utföra alla typer av service och reparationer. Du kommer att vara delaktig i att bygga upp rollen som verkstadsansvarig och i ditt arbete ingår det att du ansvarar för planeringen i verkstaden för ditt arbete. Du planerar och utför service och reparationer på vår maskinpark och till din hjälp finns en verkstadsarbetare på vårt systerföretag LM Transport. Du ansvarar för inköp av slitdelar, oljor och andra förbrukningsvaror. Större delen av din arbetstid arbetar du själv praktiskt genom att serva och reparera maskiner och du är delaktig i att uppfinna och hitta lösningar som underlättar vår vardag. Som verkstadsansvarig är du delaktig i att ständigt förbättra och effektivisera vår verksamhet. När tiden inte räcker till köper vi in service hos auktoriserade partners.

Våra entreprenadmaskiner består främst av band- och hjulburna grävmaskiner i olika storlekar men också grävlastare, hjullastare, styrbara borrmaskiner och andra mindre maskiner för anläggningsarbete t.ex. vibratorstampar, kedjegrävare m.m. Märkena varierar mellan Volvo, Huddig, Liebherr, Bobcat, DitchWitch, CAT m.fl.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER

Vi söker dig som har relevant erfarenhet som mekaniker och känner dig väl förtrogen med arbetsuppgifter som omfattar hydraulik, el och svetsning. Förutom att du kan ditt hantverk så är du en person som är bra på att planera och organisera ditt och andras arbete. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll som verkstadschef eller verkstadsansvarig. Du har ett ekonomiskt tänk, är driven och jobbfokuserad. B-körkort är krav. BE- och/eller C-kort är meriterande. Sist men inte minst kräver jobbet att du är en person med samarbetsförmåga, som på ett smidigt och konstruktivt sätt löser problem tillsammans med våra övriga medarbetare. Arbetet underlättas om du dessutom är van vid administrativt arbete.

ÖVRIGT

Ordinarie arbetstid är 07.00-16.00. Övertid förekommer. Din arbetsplats är på verkstaden i Kristianstad. Vi ser gärna att du har ett pendlingsavstånd på max 45 minuter till Kristianstad. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, efter 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse.

Vi tar endast emot ansökningar via mejl. Bifoga gärna ditt CV och skriv några rader om dig själv. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.

OM TELARCO

Telarco är ett lokalt företag som arbetar med entreprenad, installation och service inom fiber-, el- och entreprenad. Kunderna består av både offentliga och privata beställare. Vi arbetar för att vara det självklara valet inom vår region där vårt mål är att leverera kompletta el- och kommunikationslösningar av högsta kvalitet.

Bolaget är en del av SISAB gruppen där bolag som LM Transport, NDS Nordic Drilling System, Tofta Borrteknik, CSAB och Miljögården ingår. Bolagen ägs av Storskogen, en svensk industrigrupp med fokus på långsiktigt värdeskapande. Storskogen består idag av en diversifierad bolagsportfölj av fristående företag med en samlad omsättning på cirka 20 miljarder kronor.

Telarco startades 2006 och omsätter cirka 120 miljoner kronor. Kontoret är placerat i Kristianstad där företagsledning och stödfunktioner finns samlade. I dagsläget är vi cirka 90 anställda.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TELARCO AB

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Telarco AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons