Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetsutvecklare

Vattenfall · Trollhättan · Ansök senast 10 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi verksamhetsutvecklare till vår enhet Process Management & IT!

Vi är på en förändringsresa där vi processorienterar oss och samlar allt verksamhetsutvecklingsarbete med utgångspunkt i processerna. I samband med detta letar vi efter dig som älskar att skapa värde, drivs av att ständigt förbättra och som ser kopplingen mellan processens behov och digitaliseringens möjligheter. Triggas du dessutom av tanken på att få vara en central kugge i elnätets utveckling och Sveriges omställning till att bli fossilfritt så vill vi gärna träffa dig!

Din roll
Som verksamhetsutvecklare är du en del av vårt team i Process Development. Teamet fokuserar på utveckling av våra processer och att leda och stötta företagets verksamhets- och IT utveckling såväl som arbete med ständiga förbättringar.

Som verksamhetsutvecklare kommer du:
  • Leda och stötta organisationen i förändringsledning och förbättringsarbete
  • Skapa nytta för verksamheten genom utveckling av processer och IT
  • Leda förbättringsteam i arbetet med ständiga förbättringar
  • Stötta våra verksamhetsutvecklingsprojekt för att maximera och löpande följa upp nyttan som projekten genererar
  • Leda, inspirera och engagera processutvecklare, projektledare och medarbetare i vårt förbättringsarbete

Vi söker dig som har
  • Minst fem års erfarenhet av förändringsledning och processutveckling
  • Erfarenhet av att arbeta med dessa frågor i en stor och komplex organisation
  • Akademisk bakgrund och relevant arbetslivserfarenhet från roller inom förändringsledning, processutveckling och verksamhets- och IT utveckling
För att lyckas i den här rollen bör du gilla förändringsledning och utveckling. Du har en förmåga och trygghet i att driva utveckling i en miljö med hög förändringstakt och gillar att leda människor i förändring. Du ser behov och uppmärksammar förbättringar som du kan prioritera, initiera och genomföra och du förstår digitaliseringens plats i att driva verksamhetsutveckling. Vidare är du strukturerad och kan prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt.

Vi erbjuder dig
Som verksamhetutvecklare kommer du att ha en viktig roll i vår vision att möjliggöra ett klimatsmart liv inom en generation. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en företagskultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva och positiva med arbetsuppgifter som utvecklar och utmanar dig. Våra medarbetares och samarbetspartners hälsa och välbefinnande är viktig för oss. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.

Övrig information
Vi ser fram emot din ansökan, senast den 10 april 2023!
Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan till sista ansökningsdag.

Placeringsort: Solna, Luleå, Umeå eller Trollhättan.
Placering i Linköping, Västerås, Uppsala eller Jokkmokk är möjligt. Ange önskad placeringsort i din ansökan.

För mer information om rollen kontakta rekryterande chef Linda Ramstedt Marklund, tel 070 693 51 95
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Hanna Korsby, tel 070 249 51 38

Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Asim Nokic, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vattenfall

Placering

Trollhättan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons