Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetsutvecklare

SV NORRBOTTEN · Luleå · Ansök senast 27 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. I Norrbotten finns vi i länets samtliga kommuner och erbjuder en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. Vår lokala närvaro är vår styrka och vår stolthet.

Verksamhetsutvecklare

Vi söker en Verksamhetsutvecklare till vårt kontor i Luleå. Är du kreativ, självständig och samhällsintresserad? Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina egna förutsättningar? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter

Befattningen innebär stor frihet under ansvar och du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor. Som Verksamhetsutvecklare kommer du utifrån lokala behov och intressen bl.a. starta studiecirklar, kurser, föreläsningar och arrangera kulturprogram. Du kommer att ha flera samarbetspartners som t ex cirkelledare, deltagare, föreningar och andra organisationer där du också ansvarar för att utveckla kontakten med dessa. Som Verksamhetsutvecklare ansvarar du därtill för att verksamheten håller hög kvalité inom fastställd budgetram samt för den administration som hör till verksamheten. Du kommer att vara stationerad i Luleå men vi samarbetar över hela Norrbotten, så resor ingår i befattningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen gärna akademisk examen. Du är strukturerad, noggrann, självständig, utåtriktad och lyhörd samt har förmåga att samarbeta. Du trivs med att bygga och upprätthålla nätverk och har lätt för att kommunicera muntligt och skriftlig på svenska och kan omsätta mål och visioner till praktisk handling.

God datorvana samt körkort och egen bil är ett krav.

Erfarenhet av ideella organisationer och ett lokalt nätverk samt erfarenhet av digitala verktyg är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Varaktighet/Arbetstid

Heltid

Tillsvidare, Vi tillämpar provanställning

Tillträde

Snarast, enligt överenskommelse

Lön

Individuell lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2022-01-27

Intervjuer kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan via e-post till: cathrin.risen@sv.se

Ytterligare information

Cathrin Risén, Verksamhetschef Tel: 070-320 80 17

Facklig representant

Ylva Westman, Unionen Tel: 0920-893 25 E-post: ylva.westman@sv.se


Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SV NORRBOTTEN

Placering

Luleå

Kontaktperson

Sv Norrbotten

Dela jobbannonsen

Anmäl annons