Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetsutvecklare till VO Huvud- hals- och plastikkirurgi USÖ

Verksamhetsutvecklare till VO Huvud- hals- och plastikkirurgi USÖ

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 4 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inom hälso- och sjukvården i Region Örebro län pågår en ständig utveckling för att göra vården högkvalitativ och jämlik, det är Verksamhetsområde Huvud Hals och Plastik en del av. I verksamhetsområdet arbetar vi högspecialiseradvård inom käk-och plastikkirurgi samt Öron näs-och hals kirurgiska områdena. Verksamheten innefattar öppen- och slutenvård samt operationsverksamhet inom alla specialiteterna. Det är viktigt att våra flöden fungerar bra. Därför rekryterar vi nu en verksamhetsutvecklare vars uppgift blir att hjälpa oss göra vården ännu bättre.

Dina uppgifter kommer vara att utveckla våra patientflöden, processer och produktionsstyrning. Medicinsk kvalitet ska stå i fokus. Vi vill att verksamhetsnära förbättringsarbete utgår från fakta och evidens. Implementering av förändringar görs efter analys av data och ska tillvarata såväl professioners som patienters/närståendes erfarenheter och kunskap.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Verksamhetsutvecklare till VO Huvud- hals- och plastikkirurgi USÖ

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att planera, initiera och leda förbättrings/utvecklingsarbeten i verksamhetsområdet för att utveckla våra processer och patientflöden. Dessutom ska förändringar implementeras. Att arbeta med produktionsplanering blir lika viktigt som att koppla förbättringsarbeten till avvikelsehantering och kvalitetsregister. Du bidrar med metodkompetens inom implementeringskunskap och ett processorienterat arbetssätt.

Det är viktigt att du ser patientdelaktighet som en viktig del i utvecklingsarbete. Du kommer även följa upp och utvärdera genomförda förändringar och återkoppla detta till ledningsgrupp och övrig personal. Som en del i staben arbetar du dessutom med att bidra till underlag för verksamhetsplan. Du är underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens stab.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett intresse av att utveckla patient- och verksamhetsfrågor. Du ska ha dokumenterad kompetens/erfarenhet inom kvalitetsutveckling och implementering av förändringar. Erfarenhet inom processledning, riskanalys och förändringsledning är meriterande. Du kan ta fram, statistiskt sammanställa och visualisera data samt uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person är du tydlig, pedagogisk och engagerande. Du är strukturerad, noggrann, lyhörd och lösningsfokuserad. Du ska trivas med att arbeta självständigt men har samtidigt mycket god samarbetsförmåga. Vi har ett mycket bra klimat i arbetsgruppen och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Grundutbildning inom någon vårdprofession.

Om uppdraget:

Tillsvidareanställning i grundprofession, heltidstjänstgöring, med ett förordnande på fyra år som verksamhetsutvecklare.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons