Verksamhetsutvecklare till Svenljunga och Tranemo

STUDIEFÖRBUNDET VUXENSKOLAN · Svenljunga

·

Ansök senast 20 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår verksamhetsutvecklare i Svenljunga/Tranemo går i pension vid årsskiftet, så nu söker vi dig som är intresserad av att ta vid och fortsätta utveckla Svenljunga och Tranemo!


Vem är du som söker? Du har intresse för och erfarenhet av bildning och kultur och vill ge andra människor möjlighet att utvecklas. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% med tillträde under november/december 2020.


Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjlighet till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur.


Ansvarsområden som verksamhetsutvecklare

Arbetet som verksamhetsutvecklare innebär att utifrån lokala behov och intressen starta studiecirklar och arrangera kulturprogram. Du utvecklar kontakter med cirkelledare, deltagare, föreningar och myndigheter samt har ansvar för den ekonomi och administration som hör till verksamheten. Du blir en del av arbetslaget för SV Sjuhärad.


Just denna tjänst innebär ett speciellt ansvar för verksamhet i Svenljunga och Tranemo kommuner, placeringsort Svenljunga, men vi arbetar tillsammans i avdelningen så arbete även i andra kommuner förekommer. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar men innebär också samarbete med övriga medarbetare inom SV Sjuhärad.


Dina egenskaper:

- Samarbetsförmåga. Du har förmåga att samverka med andra så att mål och syften uppnås. Kan förhålla dig på ett sådant sätt att energi skapas och påverkar andra i positiv riktning.

- Kommunikativ. Du kan uttrycka dig väl och på ett sådant sätt att andra förstår och kan ta in ditt budskap. Kan anpassa ditt sätt att kommunicera på efter person och situation.

- Strukturerad. Du har ett tydligt arbetssätt som gör att prioriteringar och arbetsuppgifter leder mot målet.

- Flexibel/förändringsförmåga. Du kan arbeta mot en målbild men också vara flexibel och ta in ny information. Vet vikten av att hela tiden väga in nya situationer och förutsättningar och kan förändra dig och ditt arbetssätt för att säkerställa framgång.

- Initiativkraft. Du kan vara självgående och agera på egen hand både proaktivt och problemlösande. Tar eget initiativ till utveckling och agerar på möjligheter.


Dina kvalifikationer

Du har god organisationsförmåga och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna akademisk grundexamen. Du är ekonomiskt kunnig, kostnadsmedveten och känner dig trygg att arbeta med budgetar. Du har god datorvana och kan hantera de flesta programmen i Microsoft Office. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du har dessutom erfarenhet av att arbeta med marknadsföring genom sociala medier. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Stort nätverk och erfarenhet av ideella organisationer är meriterande liksom lokal förankring i Svenljunga och Tranemo. Körkort är ett krav.


Vad kan Studieförbundet Vuxenskolan erbjuda dig?

Tjänsten är på 100%, målstyrd arbetstid med visst arbete på helg- och kvällstid. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Du har varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta i en trevlig arbetsmiljö med inspirerande och kunniga kollegor. Marknadsmässiga lönevillkor gäller. Kollektivavtal: Unionen – Idea. Tillträde under november/december. Placeringsort Svenljunga.


Snabbfakta:

Företag: Studieförbundet Vuxenskolan Sjuhärad

Tjänst: Verksamhetsutvecklare

Tillträde: Under november eller enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön

Placeringsort: Svenljunga

Sista ansökningsdag: 20200920

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

STUDIEFÖRBUNDET VUXENSKOLAN

Placering

Svenljunga

Kontaktperson

Sv Sjuhärad

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Svenljunga/Tranemo i din ansökan