Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetsutvecklare sökes!

ABF Sydvästra Skåne · Trelleborg · Ansök senast 9 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta med folkbildning tillsammans med Sveriges ledande studieförbund? Vi erbjuder dig ett arbete där du ansvarar både för att bygga upp ny verksamhet och utveckla den befintliga.

ABF Sydvästra Skåne i Trelleborg, Svedala samt Vellinge är en ideell allmännyttig förening som erbjuder folkbildning, bildning, kultur, kunskap och mötesplatser. Vår värdegrund utgår från vårt Idéprogram och vi är väl förankrade i arbetarrörelsen.

Tjänsten

Hos oss får du arbeta med möten, där din roll är att tillsammans med medlems- och samarbetsföreningar planera, utveckla och genomföra folkbildningsverksamhet. Men du får också ett eget ansvar i att utveckla och etablera ny verksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Utveckla och planera ABFs verksamhet utifrån vårt idéprogram. Möta människor och organisationer som vill bilda sig. Vara en kreativ verksamhetsutvecklare där du är en aktiv uppsökare som skapar nya projekt och verksamhet, både i ABFs regi och tillsammans med våra medlems- och samarbetsorganisationer. Tjänsten innehåller även praktiska och konkreta uppgifter så som bokning av lokaler och annat som är förknippat med genomförande av verksamheten. Löpande kontakt med cirkelledare, t ex vid rekrytering, lönehantering och materialbeställning samt löpande administration av ditt verksamhetsområde.

Din kompetens

För att lyckas i rollen är du en aktiv, utåtriktad, pedagogisk och kommunikativ person med god samarbetsförmåga. Du har förmåga att arbeta fram och genomföra idéer och projekt på egen hand och tillsammans med kollegor och andra samarbetspartners. Du bör ha erfarenhet av att organisera, leda och utveckla arbete med olika grupper och konstellationer av människor. Avslutad adekvat gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet krävs. Meriterande är eftergymnasial utbildning inom t ex. pedagogik, kultur- och samhällsvetenskap, folkbildningskunskap, föreningsliv, vuxenutbildning samt erfarenhet av folkbildning, föreningsliv och folkrörelsearbete. Projektinriktad med kunskaper av projektskrivande och projektledning är också en merit. God datorvana krävs, och vi ser flerspråkighet som en tillgång. Vi utgår ifrån att du delar arbetarrörelsens grundläggande värderingar enligt ABFs Idéprogram. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Anställningen är tillsvidareanställning om 100% med huvudsaklig placeringsort Trelleborg med ansvar för Svedala kommun, även bemmaning utav vårt kontor i Svedala ingår. Vi tillämpar provanställning. Detta görs i dialog med ombudsman/chef och anpassas efter verksamhetens behov.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du gör skillnad på riktigt. Vi har schyssta arbetsvillkor enligt kollektivavtal med Handels, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag. Du är självgående men ingår i ett team av erfarna folkbildare. Hos oss råder god stämning och ett prestigelöst arbetssätt och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha utvecklande, stimulerande arbetsuppgifter som ger möjlighet till omväxling och variation.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan med personligt brev och meritförteckning senast den 9/12-2022 till info.sydvastraskane@abf.se. Vi kan komma att kalla till intervju innan ansökningstiden är slut. Vid frågor om tjänsten kontakta ombudsman/chef Robert Horvath, robert.horvath@abf.se eller 0410-48270.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ABF Sydvästra Skåne

Placering

Trelleborg

Kontaktperson

Abf Sydvästra Skåne Lok Avd

Dela jobbannonsen

Anmäl annons