Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetsutvecklare med sälj

Vägfas · Norrtälje · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och leda utvecklingen av vår verksamhet för att nå nya kundgrupper?

Vi söker dig som är verksamhetsutvecklare och har ett intresse inom sälj och ett driv att genom egna idéer utveckla säljprocessen och verksamheten!

I denna roll kommer du att arbeta självständigt med att sälja vår digitala tjänst till väg och samfällighetsföreningar runt om i Sverige.

Du ges mycket ansvar och frihet och förväntas därmed att leda säljprocessen och utveckling av denna på egen hand. Till din hjälp har du en produktutvecklare och en person som kundsupport. Utöver detta kommer du ha stöttning av olika back office funktioner på moderbolaget som ekonomi, viss IT, HR och marknadsföring, utskick osv.

Vi tror att du har viss erfarenhet av strategisk försäljning, någon slags föreningsvana och vet hur varumärkesuppbyggnad fungerar. Datorvana och körkort ser vi som självklart.

För rätt person finns möjlighet att växa med företaget.

Vägfas är ett bolag som gör det enkelt för föreningar att sköta medlemsavgifter, debitering, betalning och kommunikation med medlemmarna. Vi har själva skapat ett program som förenklar dessa processer. Programmet är speciellt anpassat för föreningar och samfälligheter där medlemmarna är fastigheter. Vare sig det som förvaltas är vägar, VA, fiber, villaområden, båtplatser, bryggor, broar, parkering, fiske- eller viltvårdsområden, funkar det utmärkt med Vägfas. Idag hjälper vi 800 föreningar med våra lösningar och program.

Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Läs gärna mer om oss och vår historia på vagfas.se. Du kommer att utgå från Norrtälje men resor förekommer naturligt när du träffar olika föreningar.

Är du grym på försäljning och gillar att utveckla verksamheter? Hör av dig till mig så berättar jag mer om tjänsten eller skicka ditt CV linnea.ahlqvist@skytechab.se / 076-1349713



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vägfas

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

SkyltDirect AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons