Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetsledare till Entreprenadföretag, Stockholm

Chair management Gothenburg AB · Stockholm · Ansök senast 23 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu för kunds räkning en ledningsfunktion i form av Verksamhetsledare till ett växande entreprenadföretag i Stockholm!

Bolagets kärnverksamhet består av service och utveckling inom områdena skyddsrum och brandskydd. Bolaget är ett familjeföretag i andra generationen som utvecklats till en stark aktör på marknaden med gott renommé och god erfarenhetsbas samt en arbetsmiljö med stark teamkänsla och god värdegrund.

Bolaget står inför en förändringsresa där nuvarande ägarpar avser att kliva av den dagliga operativa driften för att fokusera på fortsatt strategisk utveckling av bolaget genom styrelsearbete samt mentorskap i kombination med teknisk sakkunskap.

Med detta som målbild vill man tillsätta (rekrytera) en central operativ roll i form av en Verksamhetsledare. Denne kommer att få i uppdrag att leda och vidareutveckla organisationen med särskilt fokus på sälj och marknad. Bolaget sätter nya tillväxtmål och Du som kliver in i rollen har möjligheter att utvecklas vidare och successivt överta VD rollen.

Målet är att bolaget skall ha en fortsatt stark finansiell utveckling genom organisk tillväxt men fortsätta att bibehålla formen och kulturen som präglar en mindre kärnverksamhet/familjeföretag

Verksamhetsåret 201907-202006 omsatte bolaget ca 23 miljoner med 14 anställda och består idag av 16 anställda.

Bolaget är beläget i fräscha lokaler i Kungens Kurva i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Din huvudsakliga uppgift är att fokusera på verksamhetens dagliga drift och styrning samt utveckling av försäljningsdelen. Du ansvarar för att säkerställa lönsamhet, effektivitet och kvalitet. Du har personalansvar för mellanchefsledet där även personalansvarig för servicetekniker ingår. Du arbetar för, och säkerställer, en fortsatt positiv organisationsutveckling där företagskultur och värdegrund efterlevs. Affärsplan och ägardirektiv är dina styrande dokument och du kommer att ansvara för löpande ledningsgruppsarbete och övriga interna arbetsmöten samt sitta som adjungerad i styrelsen. Utöver den övergripande ledningsfunktionen kommer Rollen ha ett tydligt fokus på marknad/sälj både genom att leda övriga medarbetare mot ökad merförsäljning men framförallt att själv bidra med en tydlig marknadsstrategi för att bolaget skall nå de uppsatta tillväxtmålen.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Att säkerställa att affärsplanens mål och aktiviteter genomförs.
  • Att säkerställa en marknadsstrategi med fokus nya kunder och tjänster samt merförsäljning till befintliga kunder.
  • Att vara den operativa dagliga ledaren som fångar upp frågeställningar och möjligheter på daglig basis.
  • Att aktivt arbeta med ett nära och kommunikativt ledarskap.
  • Att ansvara för att ledningsgruppsarbetet blir ett effektivt och strategiskt forum för bolagets utvecklingsfrågor och uppföljningar.
  • Att arbeta utvecklingsinriktat genom att proaktivt kommunicera och bidra med, av dig, identifierade förbättrings- och utvecklingsmöjligheter i bolaget.
  • Att ha löpande kontakt med såväl kunder och leverantörer som övriga samarbetspartner eller underkonsulter med vilka bolaget arbetar.
Vem är du?
I rollen som Verksamhetsledare är det ett krav att du har god ekonomisk kunskap och affärsmässig förståelse. Du har en förmåga, och erfarenhet av, att utveckla ett bolag mot ökat säljfokus inom entreprenadbranschen.

Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du inger ett professionellt intryck, har lätt för att skapa förtroende och trivs med att bygga långsiktiga relationer.

Du har lätt för att fatta både snabba och mer avgörande beslut, även under svåra omständigheter. Du är ledaren som går från ord till handling och alltid är mån om att vara ett föredöme i kombination med att du är prestigelös.
Vi har väldigt kompetenta och självgående medarbetare med stort engagemang för företaget och arbetet och vi ser att du med ditt ledarskap fortsätter att utveckla dem och gruppen.

Som person är du både relationsbyggande och resultatdriven. Du beskriver dig själv som affärsmässig, kundfokuserad och professionell. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Goda datorkunskaper samt en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Körkort är ett krav.

Vad kan företaget erbjuda?
  • Utvecklande roll i bolaget
  • Goda förmåner
  • Familjär och positiv arbetsmiljö/arbetsplats
  • Möjlighet att utveckla bolagets marknad mot nya tillväxtmål.
Bolaget är ett väl etablerat företag som strävar efter att ständigt ligga i framkant såväl inom bransch och marknad som arbetsgivare. Rollen innebär omväxlande arbete och spännande utvecklingsmöjligheter där du får stort utrymme att påverka ditt eget arbete och utveckling.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Fina lokaler på Jägerhorns Väg i Kungens Kurva, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Chair Management och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Chair Management. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt hos kund.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Chair management Gothenburg AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons