Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetskonsult

Purch AB · Göteborg · Ansök senast 26 feb. (17 dagar kvar)

Heltid

Har du ett intresse av att bidra till ett bättre samhälle? Är du intresserad av förändrings- och förbättringsarbete? Då kan rollen som Projektledare/Verksamhetskonsult för Göteborgsbolaget Purch vara rollen för dig!

Om Purch

Purch grundades 2010 då ett stort behov av strategiskt och strukturerat inköp inom vård och omsorg identifierats.

Purchs team är experter på inköp inom vård och omsorg och ger sjukvårdsaktörer möjligheten att öka sin konkurrenskraft genom strategiskt och effektivt inköpsarbete. Detta medför att vårdgivare kan ägna mer tid åt sina patienter vilket genererar en högre kvalitet och minskade vårdköer samtidigt som vårdgivarna sparar pengar på sina inköp och handlar tryggt.

I rollen som Projektledare/Verksamhetskonsult hos Purch

I rollen som Projektledare/Verksamhetskonsult hos Purch kommer du arbeta med Projektledning, Datadrivna analyser, Förändringsledning och Förhandlingar. Allt inom ramarna för strategiskt inköp inom sjukvården med fokus på privata aktörer. Du kommer tillsammans med ditt team arbeta med kunder både på projektbasis samt projekt där du tar ett totalansvar för flera kundens inköpsfunktion.

I rollen är projektledning och förändringsledning två viktiga byggstenar vilket innebär att du som person är initiativtagande och självständig i ditt förhållningssätt. Purch arbetar datadrivet där du aktivt arbetar med att analysera inköpsdata i Excel, göra analyser och att grunda dina argument i förhandlingar samt i dialogen med kunder i deras förändringsresa. Rollen innebär varierande arbetsdagar med särskilt fokus på både kompetens- och affärsutveckling av Purch kunder. 

Dina huvudarbetsuppgifter kommer vara

 • Driva förändrings-och affärsutveckling tillsammans med Purch kunder.
 • Aktivt äga och driva arbetet med Inköp i kundens organisation.
 • Analysera inköpsdata.

Om dig

För att passa i rollen ser vi att du har en relevant högskoleutbildning inom Inköp, Industriell Ekonomi eller liknande vid Högskola/Universitet. Vi tror också att du har relevant arbetslivserfarenhet och vet vad det innebär att arbeta och hantera intressenter.

För att lyckas i rollen som Verksamhetskonsult tror vi också att du en god analytisk förmåga i kombination med ett strukturerat arbetssätt. I din person är du prestigelös i samarbetet med dina kollegor och kunder men har också ett starkt driv och vilja i förhandlingar med leverantörer. Att du trivs med varierande arbetsdagar och dialoger är en självklarhet.

Viktigt för rollen är

 • Eftergymnasial utbildning, gärna inom inköp, civilingenjör, industriell ekonomi eller liknande.
 • Intresse av för affärsutveckling och projektledning.
 • Goda kunskaper i Excel.
 • 2–6 års arbetslivserfarenhet, inte nödvändigtvis kopplat till inköp.
 • Svenska & engelska flytande i tal och skrift.
 • Prestigelöst och initiativtagande förhållningssätt.

Det ses som meriterande om du har

 • Bredare kunskap inom något/flera om områdena ovan.
 • En entreprenörs tankesätt och intresse för affärer samt förhandlingar.
 • Erfarenhet av analytiskt arbete och van att hantera kunder / intressenter. 

Purch erbjuder dig.

Förutom att de erbjuder ett bra paket med Lön, Friskvård, Försäkringar, Pension. En bra Work Life Balance där du möts av en ödmjuk och prestigelös organisation som lever efter devisen ”Ingen kan allt – Men tillsammans kan vi väldigt mycket” och kunskapsdelning är något som premieras! De har också god teamkänsla där de ser till att ta gemensamma teamluncher, AW:s, team building aktiviteter och andra festligheter.

Övrigt:
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Tjänsten är en Tillsvidareanställning hos Purch som tillämpar 6 mån provanställning.
Plats: Göteborg, Kungsportsavenyn 37
Lön: Enligt Överenskommelse

Låter rollen som Projektledare/Verksamhetskonsult för Purch intressant ut? Urvalet sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Purch AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen