Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetskonsult till SoftOne

Verksamhetskonsult till SoftOne

Softone AB (Publ) · Stockholm · Ansök senast 13 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I takt med att vi växer söker vi nu en Verksamhetskonsult till konsultavdelningen inom SoftOne Sverige AB, som ska ansvara för att implementera affärsplattformen SoftOne GO och leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. Som Verksamhetskonsult arbetar du främst inom områdena projekt, logistik, redovisning, reskontror, EFH, mm. Eftersom SoftOne GO är en komplett affärsplattform innebär ditt arbete även systemfrågor som är kopplade till andra delar av systemet t ex lön och HR.

SoftOne Group är ett nordiskt företag med huvudkontoret på Drottninggatan vid Sergels torg i centrala Stockholm i moderna lokaler med öppet kontorslandskap. Här sitter du tillsammans med cirka 45 medarbetare och du välkomnas till en prestigelös, öppen och positiv arbetsplats med platt organisation och entreprenörsanda.

Det här är drömjobbet för dig som vill hitta nya utmaningar med din kompetens inom ekonomi och redovisning som bas. Som Verksamhetskonsult på SoftOne så blir du unik bland konkurrenterna då vi i dagsläget är den enda helhetsleverantören inom molnbaserade system för ekonomi, projekt och lön i samma affärsplattform. Du blir en del av en starkt kundorienterad kultur med en platt organisation med snabba beslutsvägar. SoftOne är ett bolag där vi satsar allt på utveckling och kvalitetsarbete, där vi ser lösningar på problem, har höga visioner och skapar möjligheter för dig att lyckas, växa och utvecklas.

Rollen

I rollen som Verksamhetskonsult ansvarar du tillsammans med konsultteamet, för att stödja våra kunder i sin digitalisering. Våra kunder är från 10 anställda och uppåt och finns inom olika branscher såsom handel, hantverkare och tjänstemannasektorn. Förutom daglig kontakt med kunderna samarbetar du internt med ditt team, säljare och andra kollegor. I rollen som Verksamhetskonsult är dina främsta arbetsuppgifter att utbilda och vägleda nya kunder parallellt med att du implementerar affärssystemet utifrån kundens förutsättningar och behov så att de får ut maximal affärsnytta. Du hjälper också befintliga kunder att hitta nya funktioner och lösningar, något som är viktigt då systemet hela tiden utvecklas.

Frågorna är starkt kopplade till redovisning, logistik och projekt. Som verksamhetskonsult förses du med uppdrag gällande införandet för nya kunder och kompletteringar till befintliga kunder. Kan även innefatta rapportanpassningar och migreringar. Du kan sedan själv sälja in fortsättning och nya uppdrag hos kunderna.

Arbetsuppgifter i urval:
  • Implementera affärssystemet hos nya kunder
  • Utbilda och vägleda nya kunder i hanteringen av affärssystemet
  • Kontakt med kunder, företrädesvis ekonomiavdelningen hos kunderna.
  • Internt samarbete i kunduppdragen med ditt team, säljare mfl.
  • Hjälpa befintliga kunder att hitta nya funktioner och lösningar i systemet i takt med att systemet utvecklas.
Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år med likvärdiga uppgifter. Du har goda kunskaper inom redovisning, projektredovisning, EFH, mm och förståelse för lön är ett plus. Vi ser gärna att du har akademisk examen eller motsvarande inom ekonomi/redovisning. Du har god systemvana, är lättlärd i system och har ett tekniskt intresse som gör att du ser möjligheterna i system och bidrar aktivt i att utveckla våra kunder. Du har mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Kunskap i Finska är ett plus.

Som person är du serviceinriktad och engageras av att skapa positiva kundupplevelser. Du har en god förmåga att sätta dig in i kundens behov samtidigt som du är strukturerad. Du fungerar utmärkt i självständigt arbete och i samarbete med kollegor.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig rekryteringskonsult är Erika Klatzkow, tel. 0704-121950, erika.klatzkow@valegro.se. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Använd ”Sök denna tjänst”.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Softone AB (Publ)

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons