Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetskonsult Affärssystem

dizparc Halmstad ERP AB · Värnamo · Ansök senast 25 dec. (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi befinner oss just nu i en spännande tillväxtfas och behöver förstärka vårt Bolag med Verksamhetskonsulter och utvecklare, gärna med tidigare erfarenhet av Pyramid Affärssystem.

Är du en driven och engagerad person som lockas av ett arbete med en varierad roll på ett nytänkande och entreprenörsdrivet företag i GGV-regionen.

Som Verksamhetskonsult hos oss ansvarar du för att utveckla och integrera olika funktioner i våra kunders systemlösningar. Vi erbjuder dig en plats i vårt Team som ligger i framkant när det gäller att skapa lösningar som förbättrar och förenklar våra kunders verksamheter och vardag. På dizparc erbjuder vi dig en arbetsplats där frihet under ansvar är en självklarhet.

Din roll hos oss blir att verksamhetsutveckla och att anpassa utveckling i systemet efter kundernas behov. Vi arbetar proaktivt med våra kunder och vill vara en rådgivande partner i alla lägen – allt för att kunden skall få den bästa upplevelsen av sitt affärssystem. En del av arbetet innebär också integration mellan Pyramid och andra system så som webbhandel, filintegrationer samt integrationer mot Power BI.

Arbetet innebär mycket kundkontakt och ofta mot ledande befattning hos våra kunder. De kunder du kommer att arbeta med återfinns i Småland och Halland, och du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Värnamo eller Anderstorp (möjligheter finns även i Halmstad och Jönköping).

Hos oss får du verka i en entreprenörskultur där du kan växa och utvecklas i takt med att du är med och utvecklar Företaget tillsammans med oss. Vi ser dig som en självständig lagspelare, som går i gång på utmaningar och tekniska- verksamhetsorienterade lösningar. Du gillar att både jobba självständigt och tillsammans med kollegor och kunder. Om du är engagerad och en positiv person med humor, så är du rätt person och skulle gilla att arbeta med vårt Team.

Vi söker efter medarbetare inom alla olika områden, med fokus verksamhetskonsulting och verksamhetsutveckling, och gärna med tidigare erfarenhet av Pyramid Business Studio, men även annat ERP-system. Du behöver inte vara en fullfjädrad Konsult i botten utan kan mycket väl komma från ett användarled och istället vill omvandla dina kunskaper ut mot kund. Det viktiga är att Du är rätt person, med rätt driv och engagemang och vill göra den här tillväxtresan med oss.

I ett första skede är vi i behov av:

  • Ekonom (du kan mycket väl ha erfarenhet som en redovisningsekonom eller controller)
  • Tillverkningsindustrin
  • Projektbaserad verksamhet
  • Handel/ Trading

Men då vi söker ett flertal, så välkomnar vi alla att söka, oavsett område.


Om verksamheten

dizparc skapar digitala möjligheter och konkurrensfördelar för små- och medelstora företag. Genom ett gediget verksamhetskunnande i kombination med vår kunskap om nya tekniska lösningar hjälper vi våra kunder att ta nästa steg i sin digitala utveckling. dizparc erbjuder tjänster inom IT, från affärsutveckling och rådgivning till leverans av lösningar och förvaltning. Våra värdeord och det vi alltid strävar efter är långsiktighet, innovation, kund- och affärsorienterad och engagerad, dvs vi vill utveckla och driva våra kunders affärer och verksamhet framåt.

Idag har dizparc cirka 150 medarbetare och finns i Jönköping, Stockholm, Umeå, Värnamo, Halmstad, Anderstorp, Halmstad, Nässjö och Malmö. Bland kunderna finns företag som Bufab, Holmgrens Bil, Komatsu, Plantagen, Trivselhus, Rototilt, Umeå Energi och Nolia. Företaget startades år 2016 och ägs av Huset Invest, en del av Simonssongruppen

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

dizparc Halmstad ERP AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

dizparc Halmstad ERP AB