Verksamhetschef till Vuxenutbildning och gymnasium

Bengtsfors Kommun · Bengtsfors

·

Ansök senast 6 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Det här är vi

Barn, utbildning, fritid och kultur är ett av fyra verksamhetsområden i Bengtsfors kommun. Inom området har vi ansvar för skolor, förskolor, kulturskola, elevhälsa, bibliotek etc. och såldes kontakter med en stor andel av invånarna i Bengtsfors kommun. Nu söker vi en Verksamhetschef för gymnasium och vuxenutbildning med bred erfarenhet från organisation och utbildning.

Ditt jobb är viktigt

I arbetet som Verksamhetschef för gymnasium och vuxenutbildning förväntas du driva processer och samordna satsningar när du tillsammans med rektor och personal organiserar, driver och utvecklar verksamheterna på olika områden. Du håller dig väl förtrogen med det dagliga arbetet för att kunna stödja verksamheterna att nå goda resultat, men också för att utmana tankesätt och arbetsmetoder i syfte att uppnå en verksamhet som är förenlig med målen och politiskt fattade beslut.

Som Verksamhetschef för gymnasium och vuxenutbildning ingår du i BUFK:s ledningsgrupp, och bidrar aktivt i kommunens utveckling. Du utgör ett viktigt ledningsstöd för rektor i ett delat ledarskap och kan vid behov gå in som ställföreträdare. Du deltar i uppföljningen av verksamheterna och arbetar utifrån beslutade långsiktiga utvecklingssatsningar, samt som stöd i politiska processer. Tillsammans med rektor, som ansvarar för de statliga uppdragen, samarbetar du med både interna och externa aktörer för att leda verksamheten framåt.

Det här är du

Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning, erfarenhet av ledningsuppdrag och är intresserad av verksamhetsutveckling. Du är van vid budget- och personalansvar, och har erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation Det är meriterande om du har erfarenhet av projekt- eller processamordning och strategiskt utvecklingsarbete. I övrigt är din personliga lämplighet och din samarbetsförmåga mycket viktiga delar.

Din grundsyn skall präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt till utmaningar. Du kan etablera goda relationer till studerande, samarbetspartner och medarbetare. Du har goda kunskaper inom IT och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Att informera och kommunicera i större som mindre sammanhang känner du dig bekväm med. Du är ansvarstagande och har förmåga att skapa och förmedla struktur och ordning. Att vara serviceinriktad och ha förmåga att jobba mot våra övergripande, gemensamma mål är viktiga egenskaper för oss.

Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Högskoleutbildning som är relevant för jobbet.

Erfarenhet från liknande arbete.

Anställningsvillkor

Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde enligt överenskommelse.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Individuell lönesättning tillämpas.

Om ansökan

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Vi tillämpar löpande urval.

Obs! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Kommunen omfattas av offentlighetsprincipen.

Ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bengtsfors Kommun

Placering

Bengtsfors

Kontaktperson

Bengtsfors kommun

Vid ansökan:Ange referens Ref nr 77/20 i din ansökan