Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetschef till Tandvårdshus Borlänge

Region Dalarna · Borlänge · Ansök senast 29 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Våra värderingar - öppenhet, respekt och ansvar - ska prägla hela verksamheten. Folktandvården Region Dalarna har 20 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård inom samtliga specialiteter. Vi bedriver sjukhustandvård, egen tandteknisk verksamhet och har även en folkhälsofunktion som arbetar för att utöka kunskapen kring munhälsa och satsar på förebyggande tandvård.

Verksamhetschef till Tandvårdshus Borlänge

Arbetsuppgifter

Vad innebär rollen som verksamhetschef? Det innebär bland annat att du är ytterst ansvarig, både ekonomiskt och personellt, för den verksamhet som bedrivs på Tandvårdshus Borlänge. Tandvårdshus Borlänge utgörs av ca 60 medarbetare som arbetar i fyra olika skiftlag. Det är en stor klinik med ett gott patientunderlag vilket bådar gott för utveckling både ur ett odontologiskt perspektiv men även ur ett arbetsmetodmässigt perspektiv. Du leder på kliniken en ledningsgrupp bestående av biträdande verksamhetschef och två kliniksamordnare. Att bidra till att skapa goda samarbeten med övriga kliniker och fackliga företrädare ser vi som en självklar del av arbetet. Det är även andra delar som faller inom ramen för ditt ansvar men detta är en del av de arbetsuppgifter som kommer att vara dina. Brodera ut bilden kan vi göra vid en intervju.

Då är kanske din följdfråga; men vad krävs av mig för att kunna söka? Om du blickar mot nästa rubrik ska vi berätta om just detta!


Övrig information

Denna tjänst innebär tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som chef i tre år.

Kvalifikationer

Du har en akademisk utbildning eller en odontologisk utbildning. Du har en gedigen erfarenhet av att vara chef och leda en stor klinik med olika utmaningar. Du är van vid att få ihop större grupper och skapa struktur och tydlighet. Du behärskar det svenska språket på en bra nivå i tal och skrift. Är du tandläkare eller tandhygienist är det meriterande men inget krav. Du har en god kommunikativ förmåga vilket innebär att du förmedlar information tydligt och enkelt i både tal och skrift. Du har en fallenhet för att anpassa dig efter vad situationen kräver och att förhålla dig positivt och entusiastisk även i tuffa situationer. Du är en strukturerad person som är bra på att planera och att ta fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska. Att sätta mål och jobba uthålligt för att nå dessa är typiskt för dig samt att du är en person som etablerar trovärdighet hos andra. Sist men inte minst fokuserar du din energi och resurser på uppgifter som skapar ett mervärde i verksamheten.

Har vi beskrivit dig? Ödsla då ingen tid utan skicka in din ansökan omgående så kanske vi ses inom kort!


Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter

Vision.falun@regiondalarna.se

Tjänstetandläkarna - philip.mundt@regiondalarna.se

SRAT - ellen.paulfors@regiondalarna.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Borlänge

Kontaktperson

REGION DALARNA

Dela jobbannonsen

Anmäl annons