Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetschef till Renatusgården

Renatus Vård & Behandling AB · Norrtälje · Ansök senast 11 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Renatusgården vänder sig till personer från 25 år som till följd av t.ex. psykiatriska diagnoser, neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, begåvningshandikapp och ett problemskapande beteende har nedsatt förmåga till socialt samspel och de krav som ställs på att t.ex. hantera ett eget boende. Vi tar emot kvinnor samt män.

Verksamheten är belägen i Rånäs, Norrtälje kommun.


Att du delar Renatusgårdens inställning om att skapa en bra tillvaro för andra är viktigt. För oss betyder det att alla människor har samma värde. Vi tror på att alla människor är utvecklingsbara. För oss är det viktigt att du delar den uppfattningen.


Du är socionom eller har motsvarande akademisk utbildning som godkänns av IVO. Vi söker dig med stor kunskap och gedigen erfarenhet av ledarskap. Erfarenhet av målgruppen inom är önskvärt samt gärna erfarenhet av att arbeta på HVB/HVH.

Som person behöver du ha en god kommunikativ förmåga, veta hur man leder andra i arbete samt vara lösningsfokuserad. Då du i ditt arbete kommer att ha mycket kontakter med placerande kommuner, anhöriga etc. behöver du vara en utåtriktad person.

Du sätter kvalitet och våra klienters bästa först. Att du tidigare stått på tillstånd och/eller har stora kunskaper kring detta är självklart avgörande. Längre erfarenhet av, och/eller kompletterande utbildning i, ledarskap är meriterande.


Arbetet innebär ett nära samarbete med VD. Verksamheten har funnits sedan slutet på 2016 och i början på 2020 så öppnade Renatus AB en daglig verksamhet.

Leda och planera det dagliga arbetet på vårt HVH (Hem för Viss annan Heldygnsvård) så vi uppfyller alla krav som ställs på oss av våra olika tillsynsmyndigheter; socialtjänsten, IVO, Arbetsmiljöverket och att våra medarbetare trivs och har en bra arbetsmiljö.

I tjänsten ingår personalansvar samt ansvar för marknadsföring/jobba in placeringar när vi har lediga platser.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Renatus Vård & Behandling AB

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Renatus Vård & Behandling AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons