Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetschef till Kungsporten Hemtjänst

Kungsporten Hemtjänst AB · Jönköping · Ansök senast 22 okt. (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Bolaget är verksamt sedan 2015 och är godkänd hemtjänst utförare av Jönköpings kommun. Vår verksamhetsidé är att bedriva hemtjänst på kristen värdegrund och människosyn, alla människors lika värde.

Verksamheten har sedan starten haft en god utveckling. Idag är vi en uppskattad aktör med en omsättning på ca 13 miljoner och med ett 40-tal engagerade medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetschef är du ansvarig för planering, genomförande och utveckling av vår hemtjänstverksamhet. Du ansvarar för medarbetare, vårdtagare, kvalité, arbetsmiljö och ekonomi mm. Arbetet innebär bland annat ekonomisk uppföljning, budget arbete, rekrytering av ny personal, medarbetarsamtal, kontakt med vårdtagare, myndigheter mm. Ledningsteamet består av dig, biträdande verksamhetschef, helgansvariga tillsammans med styrelse.

Vi söker dig som:

· delar våra värderingar, som bla. innebär vår kristna tro

· har relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska, arbetsterapeut, personalvetare eller annan jämförbar utbildning

· har minst 24 månaders erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller arbete med personer med funktionsnedsättning, erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste tio (10) åren

· har minst tolv (12) månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomiskt ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar), erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste tio (10) åren

· har ingående kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd

· har erfarenhet av administration och datorvana

· har förmåga att behärska svenska språket i tal, skrift och läsförståelse

· drivs av att utveckla vår verksamhet genom att leverera kvalité och att strategiskt arbeta med organisatoriska frågor

Saknar du relevant högskoleutbildning eller inte når upp till kravet på erfarenhet så gäller detta:

· har minst 36 månaders sammanhängande praktisk erfarenhet som arbetsledare inom äldreomsorg och/eller personer med funktionsnedsättning.

Kungsporten Hemtjänst ägs av Kungsportskyrkan i Huskvarna. Kungsportskyrkan är en växande församling med 850 medlemmar. Utöver en bred församlingsverksamhet bedriver vi förskola, friskvård, café, konferensverksamhet, företagshotell, hemtjänst och trygghetsboende. Församlingens vision är: ”En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen.” Vi samarbetar med Evangeliska Frikyrkan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kungsporten Hemtjänst AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Kungsporten Hemtjänst AB

Ansök via mejl