Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetschef till äldreboende och gruppbostäder

Verksamhetschef till äldreboende och gruppbostäder

Tillberga Grannskapsservice · Västerås · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en engagerad chef, som med nytänk och förändringsvilja vill leda ett 50-tal medarbetare. Vi erbjuder en synlig roll i en medelstor organisation med korta beslutsvägar och högt engagemang. Vi drivs av att få utmana, utveckla och stötta barn, unga och vuxna, skapa livskvalitet och driva på samhällsutvecklingen. Allt vi gör sker med hjärta och omtanke.

Till området Vård och omsorg söker vi en engagerad verksamhetschef, som med omsorg och omtanke vill driva vård för äldre och personer med funktionsvariationer – precis som vi. 2019 rankades vi som Sveriges tionde bästa äldreboende och efter en nystart och nyvunnen upphandling vill vi hamna där igen.

Som chef för Vård och omsorg får du chansen att sätta din prägel på ett äldreboende och servicehus som vi övertar och utveckla redan befintliga gruppbostäder med särskild service för vuxna. Är du intresserad av hemtjänst är det också ett plus.

Våra verksamheter är samlade centralt i Tillberga i Västerås och i din roll rapporterar du till vår vd.

Dina ansvarsområden:

  • I rollen agerar du som verksamhetschef med samlat ledningsansvar och personalansvar för området vård och omsorg
  • Du har budget- och resultatansvar och till din hjälp har du flera samordnare.
  • Du ingår i företagets ledningsgrupp och deltar aktivt i organisationens förändrings- och utvecklingsarbete.
  • Om du vill leda och forma ett delvis nytt team och är intresserad av att påverka och förändra med omsorg för äldre och personer med funktionsvariationer är detta rätt utmaning för dig!


Din bakgrund:

  • Du har högskoleexamen inom socialt arbete och/eller hälso- och sjukvård alternativt annan högskoleexamen enligt LSS för gruppboenden och enligt SoL för äldreboenden motsvarande minst tre års heltidsstudier
  • Du har minst två års erfarenhet av ledande befattning samt minst två års erfarenhet inom vård och omsorg.
  • Du är väl insatt i gällande lagar, författningar och föreskrifter.
  • Som chef behöver du ha god samarbetsförmåga och kunna inspirera teamet att jobba mot nya mål och utmaningar. Du är engagerad och målinriktad i ditt arbete och bidrar till såväl dina medarbetares trivsel som hög kundnöjdhet.
  • Du är en närvarande ledare, såväl fysiskt i verksamheten som i kommunikation och bemötande.
  • Du har god IT-kunskap och erfarenhet av affärssystem.
  • Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.


Mer om ansökningsprocessen:

Rekryterande chef Hannes Lyckholm, 021-81 65 05, svarar gärna på frågor om tjänsten. Övriga frågor ställs till HR-ansvarig Angelica Gottberg, 021-81 65 02. Vi följer förstås kollektivavtal med tillhörande förmåner.

Urvalet görs löpande. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons, tack!

Mer om oss:

Tillberga Grannskapsservice är ett idéburet socialt företag där vinsten återinvesteras i verksamheten. Med 100 anställda bedriver företaget sedan 1993 välfärdsservice i Tillberga med omnejd med verksamheter som grannskapsutveckling, förskola, bibliotek, fritidsgård, gruppboenden, simhall och idrottsanläggningar.

Samverkan med föreningsliv och lokala krafter är grundstenar i företagets strävan för att driva på den hållbara samhällsutvecklingen.

Tillberga Grannskapsservice vann utmärkelsen Årets kooperativ i Sverige 2021. Vårt äldreboende hamnade på tionde plats bland äldreboenden i Sverige i Socialstyrelsens enkät 2019.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tillberga Grannskapsservice

Placering

Västerås

Kontaktperson

Tillberga Grannskapsservice Ek Fö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons