Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetschef Personligt Ombud Värmland

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen, Vuxenavdelningen · Karlstad · Ansök senast 28 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.

Beskrivning
Kommunerna i Värmland har gått samman i en gemensam organisation där Karlstad är värdkommun och huvudman för länsverksamheten Personligt Ombud Värmland. Verksamheten är organiserad inom Arbetsmarknads- och socialförvaltningen, Vuxenavdelningen. Länet är uppdelat i fyra områden med basorterna: Arvika, Karlstad, Kristinehamn och Torsby. Det finns tio Personliga Ombud fördelade över länet. Ett av ombuden är tillika verksamhetschef, vilket innebär att verksamhetschefen till viss del i sin tjänst har egna ärenden.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en ny verksamhetschef för Personligt Ombud Värmland. Verksamheten riktar sig till personer med psykisk funktionsnedsättning. Verksamheten leds av en ledningsgrupp med representanter från socialtjänsten, Region Värmland, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen samt intresseorganisationer. Verksamhetschefen ingår i ledningsgruppen.

Som verksamhetschef kommer du att vara placerad i Karlstad. Du kommer att ha ansvar för budget, personal, arbetsmiljö samt verksamhetsansvar för kvalitet och utveckling inom området, samt samarbetsansvar inom länets kommuner.

För mer information om verksamheten Personligt Ombud se Länsstyrelsen i Värmlands hemsida, www.lansstyrelsen.se/Varmland

Kvalifikationer
Socionomexamen eller motsvarande akademisk examen. Chefserfarenhet från offentlig sektor är ett krav. Goda kunskaper om psykisk funktionsnedsättning samt vilka konsekvenser och begränsningar som det kan innebära för den enskilde. Vi vill att du har god samarbetsförmåga, är strukturerad, har en helhetssyn samt erfarenhet av samverkan med nätverk och organisationer.

Vi förutsätter god uttrycksförmåga i tal och skrift samt datakunskap.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet är förenat med resor och därför är körkort ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen, Vuxenavdelningen

Placering

Karlstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons