Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetsarkitekt till Skandia i Stockholm

Skandia · Stockholm · Ansök senast 20 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba som Verksamhetsarkitekt på ett bolag som uppmuntrar utveckling och förändring? Välkommen till Skandia, Stockholm!

Som Verksamhetsarkitekt inom Finance & Risk hos oss på Skandia får du mycket mer än lön för ditt arbete och engagemang. Du får en chans att ha det övergripande ansvaret för utveckling och förvaltning av arkitekturen/operativmodellen, den arkitekturella planen, utifrån perspektiven process, information, system och organisation. Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill framåt och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

Vi erbjuder dig
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
  • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och en transparens där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Verksamhetsarkitekt har du en varierande vardag och ansvarar för processen kopplat till arkitekturstyrning men också själva arkitekturen i form av verksamhets- och IT-modeller samt på vilket sätt dessa samverkar som en helhet. Mer specifikt är dina arbetsuppgifter bland annat att:
  • Ansvara för att ta fram och upprätthålla en målarkitektur inom Finance som vid varje tidpunkt är relevant för dess verksamhet
  • Samverka med domänarkitekt inom området för att säkerställa att kraven på IT-stöd utgår ifrån verksamhetens behov
  • Ansvara för att arbetet kring Finance arkitektur och operativmodell leds och styrs för att realisera målbildsarkitekturen
  • Utveckla och förvalta Finance målarkitekturen tillsammans med övrig arkitektförmåga och verk-samhetsansvariga inom Finance
  • Vara en översättare från idé till verklighet
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör gruppen Data & Analytics som är en del inom Finance. Ditt närmaste team består av BI-utvecklare, Informations Management specialister och informations- och process-arkitekt. Teamet känne-tecknas av samarbete, samhörighet och en vilja att utbyta idéer och stötta - både varandra och organisat-ionen kring ständiga förbättringar.

Skandia jobbar enligt SAFe och vi har kommit långt i vårt agila mindset där IT levererar affärsvärde varje dag. SAFe ökar transparensen, ger hög involvering och skapar särskild stor möjlighet att för arkitekter påverka.
Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

Mer om dig

För att trivas hos oss har du ett naturligt intresse för både teknik och människor. Du motiveras av att coacha och inspirera dina kollegor genom att stötta dem på sin resa.
Vi ser gärna att du är van att kommunicera visioner och vägen dit. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och står på dig och ser till att dina idéer blir till verklighet och bryr dig på riktigt.

För att lyckas i rollen har en bred kunskapsbas inom området. Då vi är i förändring så är det viktigt att se möjligheter. Du är optimistisk och har en lösningsorieterad inställning. Har du förståelse för och arbetat inom Försäkring och /eller Bank är det ett plus.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skandia

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Linda Segerman

0709-809986

Dela jobbannonsen

Anmäl annons