Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetsansvarig

MB Select Executive Search AB · Göteborg · Ansök senast 21 apr.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker

Verksamhetsansvarig till Opportunity Day

Är du en driven och målmedveten person som vill ha ett arbete där du får göra skillnad för både samhälle, individer och företag? En person med entreprenörsanda som trivs med att styra din egen tid? Då kan du vara rätt person för oss!

Om oss

Opportunity Days idé är enkel. Vi främjar mångfald på arbetsmarknaden och skapar mötesplatser där näringsliv, offentlig sektor och civilsamhället kan arbeta tillsammans för att öka inkluderingen. Vår målsättning är att visa fördelarna av mångfald och att öka antalet arbetsföra personer som kan bidra till vårt samhälle.

Opportunity Day arrangerar mötesplatser där företag och arbetssökande får chans att mötas. Vi strävar efter att minska fördomar och skapa en mer inkluderande arbetsmiljö. Vår filosofi är att fokusera på möjligheter i stället för hinder och att ta initiativ till att förändra.

Vi har varit aktiva sedan 2016 och har sedan dess framgångsrikt arbetat för att öka inkluderingen och förbättra arbetslivet.

Om rollen

Vi står inför spännande utmaningar och söker nu en person till en bred roll inom eventmanagement, sälj och arbetsmarknadsfrågor. En nyckelroll där man får utveckla och driva vårt uppdrag. Ett uppdrag som innebär att inspirera andra om att mångfald ökar affärsnyttan och berikar arbetsplatser.

Du kommer driva och arrangera våra kommande event. Du får möjlighet att jobba strategiskt - ansvara för övergripande eventplanering och vara med och utveckla vårt koncept. Du är också operativ vid genomförande av aktiviteter - en strukturerad och prestigelös doer som hugger i där det behövs.

Rollen innebär många kontaktytor med:

  • Samarbetspartners inom både offentlig sektor, näringslivet och civilsamhället
  • Talare och föreläsare
  • Rekryterande företag och utrikesfödda jobbsökande
  • Mässutställare

För att utveckla Opportunity Day ytterligare kommer du jobba aktivt med att få in nya potentiella samarbetspartners för att säkra vår framtid. I arbetsuppgifterna ligger

  • Paketering av partnererbjudande
  • Aktiviteter för partnernätverk
  • Driva försäljning av partnerskap och samarbeten med både offentlig och privat sektor
  • Tjänsteutveckling för både jobbsökande och näringsliv kopplat till inkludering och mångfald

Vi söker dig som

  • Brinner för inkludering & mångfald och arbetsmarknad
  • Har förmågan att involvera människor omkring dig
  • Har kraften att förverkliga och genomföra idéer
  • Har ett brett kontaktnät i näringslivet som kan bidra till vår fortsatta utveckling
  • Är en affärsmässig relationsbyggare och intresserad av att skapa affärer/sälj
  • Hanterar svenska och engelska väl i både tal och skrift
  • Som har en förmåga att se möjligheter snarare än problem
  • Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom området, exempelvis management/sälj, event/projektledning eller socionom/beteendevetare med erfarenhet från tidigare nämnda yrkesbanor eller motsvarande

Meriterande erfarenhet:

  • Kunskap om arbetsmarknad, inkludering och mångfald
  • Erfarenhet från offentlig sektor

Vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande och flexibel arbetsmiljö med möjlighet att styra din egen tid. En nyckelroll där du blir vårt ansikte utåt på vår tillväxtresa. Du kommer till ett värderingsstyrt företag som värnar om respektfull behandling av alla parter, oavsett om de är anställda, leverantörer eller kunder.

Vi tänker att tjänsten initialt är en projektanställning med start innan sommaren. Lyckas vi och ser resultat av vårt arbete så övergår tjänsten i en tillsvidareanställning. Omfattning 70 – 100%, fast lön + resultatbaserad. Om intresse finns kan delägarskap också vara något vi diskuterar längre fram.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Select Executive Search AB.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Bubach på 0707-607243 alt via mejl marie@selectexecutivesearch.se eller researcher Emelie Johansson emelie@selectexecutivesearch.se.

Vi önskar tillsätta tjänsten i juni så vänta inte med din ansökan. Intervjuer sker löpande. Ansök via annonsen på www.selectexecutivesearch.se.

Din ansökan hanteras självklart konfidentiellt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MB Select Executive Search AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

MB Select Executive Search AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons