Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetchef sökes till Klövedals vård- och omsorgsboende på Tjörn

Verksamhetchef sökes till Klövedals vård- och omsorgsboende på Tjörn

Vardaga · Tjörn · Ansök senast 27 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi på Klövedals vård- och omsorgsboende på Tjörn en kombinerad tjänst som verksamhetschef och sjuksköterska. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 25 januari.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
  • Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
  • Kollektivavtal
Om rollen
Vår nuvarande verksamhetschef går mot nya utmaningarna inom företaget och vi söker därför en efterträdare.
I den kombinerade rollen som verksamhetschef och sjuksköterska så leder och utvecklar du verksamhetens kvalitet på ett pedagogiskt och affärsmässigt sätt. För oss är det viktigt att du vill vara aktiv och närvarande i verksamheten. Detta för att du ska kunna följa upp att företagets värderingar, aktuella avtal och att gällande lagstiftning efterlevs.

Det är också i verksamheten som du vårdar och utvecklar relationerna med medarbetare, boende och närstående. Du har även goda relationer med relevanta myndigheter. Du rapporterar till regionchef och ingår i hens ledningsgrupp samt har budget och resultatansvar för verksamheten.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Det är självklart att du som Verksamhetschef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder. Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss. Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Om Klövedals vård- och omsorgsboende
Klövedal är beläget på landsbygden på Tjörns nordvästra sida, med närhet till grön- och strövområden och med havet runt knuten.
Boendet har 20 lägenheter där äldre med somatiskt vård- och omsorgsbehov bor. Verksamheten drivs på entreprenaduppdrag av Tjörns kommun.
Verksamheten har mycket goda resultat i Socialstyrelsens senaste nationella brukarundersökning och belönades även med Vardagas kvalitetspris 2020.
Det finns en lokal ledningsgrupp i verksamheten. I verksamheten finns även en gruppchef som är underställd verksamhetschefen.

Din erfarenhet och kunskap
Vi önskar att du är:

... är coachande och vill att dina medarbetare växer, utvecklas och tar ansvar.
... tycker om att ge och ta emot feedback samt bryta ned och arbeta mot uppsatta mål.
... är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.
... är prestigelös, självständig och samarbetsvillig
... är nytänkande

... är affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.

Då tjänsten innefattar uppdragen som verksamhetschef och sjuksköterska behöver du vara sjuksköterska i din grundprofession och gärna erfarenhet av äldreomsorg. Om du har några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag så är det meriterande. Alla Verksamhetschefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdatum: enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2021-01-25.
Har du frågor? Kontakta gärna: Tomas Gustavsson, tomas.gustavsson@vardaga.se
Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt:
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: vision@ambea.se

Ansökan Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vardaga

Placering

Tjörn

Dela jobbannonsen

Anmäl annons