Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkmästare

Modvion · Göteborg · Ansök senast 30 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Modvion bygger nästa generations vindkraftstorn - en patenterad modulkonstruktion för ökad höjd för att nå starkare vindar, med förbättrade logistiska lösningar och i ett material som förbereder oss för morgondagens torn på över 200m navhöjd. Genom den smarta användningen av limträprodukter har våra torn 55% högre hållfasthet per vikt än dagens tornkonstruktioner av stål. Inlagringen av kol i materialet har potential att göra vindkraften helt koldioxidneutral och samtidigt bidra till en lägre kostnad än ståltorn. Är du intresserad av att på riktigt kunna bidra till en av lösningarna på världens största utmaningar?

Som verkmästare
I din roll som Verkmästare kommer du att sätta upp och leda ett drivet och kompetent produktionsteam med uppgiften att tillverka Modvion´s första fullskaliga vindkraftverkstorn i laminerat trä. Du ansvarar för att det dagliga arbetet utförs enligt gällande instruktioner på ett effektivt och kvalitativt sätt. Du stöttar operatörer med instruktioner och anvisningar, vägleder vid problemhantering och tillser att fabriken kan leverera enligt plan samt kvalitetssäkrar utfört arbete.
En verkmästare fungerar som länken mellan Modvion´s utvecklingsingenjörer och tillverkningsorganisationen och deltar aktivt i utveckling och utvärdering av tillverkningsmetoder och maskiner i Modvion´s utvecklingsfabrik.
I rollen ingår byggnation av prototyper, ofta i trämaterial.

Vi söker dig som...
... är en duktig verkstads- eller platschef med god praktisk erfarenhet som vill ta nästa steg i din utveckling. Du gillar att planera och organisera. Du har lätt för att se helheten och är snabb på att identifiera problem och komma med lösningar. Du trivs med många kontakter och att hantera en mängd ärenden, du kan snabbt rycka in och hjälpa dina kollegor med tekniska problem. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral.

Våra önskemål till dig:
  • Du har teknisk utbildning från lägst gymnasienivå, gärna inom trä-, verkstads- eller fordonsteknik och praktisk erfarenhet från verkstadsarbete.
  • Du har god teknisk kompetens med kunskaper om tillverkningsteknik, gärna från träbearbetning eller automation.
  • Du talar flytande svenska och god engelska.
  • Du har god systemvana och behärskar MS Office för administration samt är bekväm med datorstyrda tillverkningsmaskiner.
  • Det är meriterande om du har arbetsledarutbildning
  • Plus i kanten om du har truck- och traversutbildning.
Varför Modvion?
Du kommer att bli en värdefull och uppskattad kollega på en arbetsplats där alla brinner för att bidra till att göra skillnad mot en mer hållbar värld. Du kommer att få möjlighet att vara en viktig del av Modvion's resa där du kommer att lära dig mycket och ges möjlighet att påverka våra arbetssätt.

Ansökningsprocess
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och tillsättning av tjänsten sker löpande. Vid frågor kontakta CTO Erik Dölerud på erik@modvion.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Modvion

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons