Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkmästare sökes till norra Stockholm

Prowork Bemanning · Stockholm · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om rollen

Vi söker nu en verkstadsadministratör för kunds räkning. Som administratör får du möjlighet att arbeta med verkstadsplanering, fakturering och övrig administration inom leveransverkstaden. Du hanterar bokningsprocessen för sålda bilar från säljare till verkstad och rekonditionering samt säkerhetsställer en fungerande process med hög produktion och kvalitét där du är hjärtat i verksamheten.


Din profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse för bilar, är social och utåtriktad. Du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande och drivs av utveckling. Du trivs i ditt självständiga arbete men är en lagspelare. Vi ser gärna att du har en fordonsinriktad utbildning och ett års erfarenhet av verkstadsadministration. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska så väl som engelska eftersom ett flertal program och utbildningar är på engelska. Erfarenhet inom administrationsprogram är meriterande och B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag och ett självständigt arbete i en region med goda förutsättningar.

Företagets ledord är trygghet, tillgänglighet och trovärdighet. Det innebär att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att du genom ditt engagemang och din tillgänglighet kan göra skillnad.

Du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för kundens varumärke.

Om Prowork

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prowork Bemanning

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Prowork Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons