Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verifieringstekniker

Fogmaker International AB · Växjö · Ansök senast 15 dec. (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ditt uppdrag:
Som verifieringstekniker kommer Du att arbeta med konceptstudier och verifieringar kopplade till utvecklingsprojekt. Då vår produkt är en säkerhetsprodukt jobbar vi med ett starkt kvalitetfokus där säkerställandet av implantering är en viktig del i ditt arbeta.

Du kommer att arbeta både i team och individuellt med arbetsuppgifter som:
  • Arbeta med brandtester kopplade till projekt
  • Att genomföra utredningar av kvalitetsavvikelser kopplade till produkt-och konstruktionsfel
  • Att genomföra produktrevisioner på intern produktion och på installerade system ute på fält
  • Att arbeta med ankomstkontroll
Vem är Du?
Vi tror att du har en teknisk gymnasieutbildning alternativt har du skaffat dig motsvarande erfarenhet från tidigare arbeten. Erfarenhet av mätteknik och grundorsaksutredningar uppskattas. Grundläggande kunskaper i Excel.

För oss är Din personlighet och inställning av yttersta vikt. För att lyckas i rollen krävs ett strukturerat arbetssätt med öga för detaljer. Du behöver vara en driven och noggrann lagspelare som är mån om att skaffa Dig en känsla för våra produkter. Är Du dessutom en ödmjuk och flexibel person med god självinsikt som gärna kavlar upp ärmarna och hjälper till där det behövs är det toppen.

Låter det intressant?
Är du en person som brinner för utveckling och att jobba under eget ansvar? Vill du jobba på ett marknadsledande och framgångsrikt företag? Då kan detta förmodligen vara den rätta tjänsten för dig. Vill du veta mer – hör av dig till mig, Maria Glosax på 076-101 91 70.

Ditt CV och personliga brev, där du berättar varför just du skulle passa för denna tjänst, skickar du snarast, dock senast 2021-12-15 in till vår HR-chef birgitta.mattsson@fogmaker.com

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fogmaker International AB

Placering

Växjö