VD/Koncernchef till Drömhem sverige AB

Dröm hem Sverige AB · Solna

·

Ansök senast 31 jan. (4 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vi söker en VD/Koncernchef med stort affärsdriv och stark ledarprofil som kan fortsätta utveckla bolaget i en tydlig riktning mot framtiden.

Drömhem Sverige AB är en fastighetskoncern som utvecklar och äger, hyr samt förmedlar boenden på ett flertal platser i Sverige. En del av våra boenden är så kallade ”co-living” där flera personer alternativt hushåll delar på ett hus eller lägenhet, ett koncept som har varit i stark utveckling under de senaste åren. Företagen grundades 2016 och har sedan starten varit tydligt fokuserat på social integration och samhällsnytta förenat med god lönsamhetsutveckling.

Företaget har nu har 22 st dotterföretag inför en ny fas med målet att börsnoteras under det närmaste året varför vi söker en ledare som kan axla det nya ansvaret.

Den person vi söker bör ha relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller teknik, alternativt motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt. Du ska ha tidigare dokumenterad ledarerfarenhet, stor vana att jobba inom en mångkulturell miljö där krav ställs på informellt ledarskap och förståelse för andra kulturer. Du är van att hantera finansiella rapporter, arbeta med nyckeltal samt rapportera till styrelse samt ägarintressenter. Då ägare och styrelse planerar en börsintroduktion inom den närmaste tiden, önskar vi att du har tidigare erfarenhet av detta alternativt har kunskaper och ambition att genomföra en börsintroduktion. Tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande men inte nödvändig.

Vi emotser din ansökan senast den 31:e January 2021. Du skickar CV samt ett personligt brev till kunder@dromjobbisverige.com

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda på linda@lindagustafsson.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dröm hem Sverige AB

Placering

Solna

Kontaktperson

Dröm hem Sverige AB

Ansök via mejl