Jobbsafari är en del avschibsted logo

VD till Part Precision, Mariestad

Part Precision Sweden AB · Mariestad · Ansök senast 15 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Då nuvarande VD och delägare kommer att trappa ner, söker vi en VD som vill ta företaget in i en spännande och utvecklande framtid. Ditt uppdrag blir att fortsätta driva förändrings- och utvecklingsresan mot att bli ledande inom precisionsmekanik och medicinteknik. Med gott ledarskap företräder du verksamheten externt och agerar förebild internt på ett sätt som bygger stolthet, engagemang och kreativitet i alla led. Du säkerställer en lönsam tillväxt med långsiktig kundnöjdhet och skapar affärsmöjligheter för internationell expansion. Du utgår från kontoret i Mariestad men den här rollen innebär även ett visst resande till kunder, främst inom Europa.

Vi söker dig som har gedigen affärsinriktad erfarenhet från företag med tekniskt avancerad tillverkning. Du har framgångsrikt drivit och utvecklat verksamhet, affärer och ledarskap och du känner dig bekväm med produktionsrelaterade frågor. Du har haft fullt resultatansvar men behöver inte tidigare ha varit VD. Då du kommer till ett tillväxtföretag med snabba beslutsvägar är det viktigt att du gillar utveckling och trivs i miljö med hög grad av flexibilitet och tempo. Eftersom verksamheten samtidigt har en hög teknisk nivå och höga kvalitetskrav behöver du även stå för ordning & reda och ett systematiskt arbetssätt.

För att lyckas med uppdraget måste du triggas av att driva och utveckla verksamheter. Din ledarstil bygger på stark kommunikativ förmåga där du skapar resultat genom att verka genom andra och inspirera till positiva samarbeten. Med affärsmässighet, kundfokus och energi bidrar du till vision och strategier, men är samtidigt prestigelös och lyhörd. Du uppfattas som en handlingskraftig person med stor nyfikenhet och framåtanda men arbetar samtidigt konsekvent, metodiskt och uthålligt.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se . Urval och intervjuer pågår. Vid frågor kontakta Anna Åkesson 0763-38 87 96, anna.akesson@maquire.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Part Precision Sweden AB

Placering

Mariestad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons