Jobbsafari är en del avschibsted logo

VD till Paprtect

Paprtect AB · Jönköping · Ansök senast 14 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Paprtect är ett start-up företag med en svensk innovation som bryter smittvägarna för de som använder pekskärmar i offentliga miljöer. Pekskärmar på offentliga platser är hem för flera tusen olika smittsamma bakterier. Vi har idag ett världspatent på vår innovation och produkten kommer att vara ”Made in Sweden”. Mer om vår story finner du om du scrollar men först vill vi berätta om en möjlighet hos oss.

Vi söker nämligen en entreprenörsdriven VD som vill lansera vår patenterade innovation i Skandinavien för att sedan ta den ut på den globala marknaden.

Rollen kommer initialt vara mycket säljorienterad och vi har redan skrivit avtal med de största och viktigaste återförsäljarna i Skandinavien. Lanseringen för produkten är planerad till augusti 2022.

Din uppgift som VD blir komma igång med försäljningen för att sedan succesivt bygga upp en organisation runt dig och leda dessa mot framgång. Du gillar att jobba operativt och har samtidigt en höjd i ditt strategiska tänkande. Vi ser framför oss en mycket dedikerad och driven person som älskar försäljning och har haft VD-uppdrag, meriterade försäljningschefsuppdrag eller liknande uppdrag som nu vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi delägare utgår från Jönköping och vi ser fördelar med att du också jobbar härifrån, men det är inget absolut krav. Resor kommer ingå i tjänsten då du kommer besöka återförsäljare och andra partners.

För oss är det en självklarhet att du som VD erbjuds delägarskap i vårt företag. Förutom oss tre delägare (Ola Thorwalls, Erik Elwing och Stefan Alvarsson) har du hjälp av Sikta Ekonomi som är vår finans/ekonomi avdelning, OAS som är vår reklambyrå, GWI som är vår IT avdelning samt OnePartnerGroup Business Solutions som tillverkar vår produkt och sköter distribution och lager.

Så nu mer om vår story, vi vill nämligen bidra till en friskare värld! När vi började utveckla vårt fingerskydd för 1,5 år sedan ville vi hitta ett sätt att begränsa smittspridningen på pekskärmar, kaffemaskiner och kortmaskiner i offentlig miljö. Det skulle räcka länge och vara enkelt att fylla på, utan plastförpackningar och burkar. Samtidigt skulle det vara lätt för användarna att förstå användningen och etablera en ny vana. Lösningen blev fingerskyddet Paprtect!

Paprtect är ett fingerskydd som bygger helt och hållet på att material ska vara återvunna och möjliga att återvinna. Själva fingerskyddet, det vill säga pappret, är tillverkat av återvunnet papper. Skyddet är komposterbart och kan återvinnas till 100 procent. Efter användning läggs det i den medföljande papperskorgen som är förberedd för kompostering. Dispensern är tillverkad i Sverige av konsumentåtervunnen plast. Läs gärna mer på https://sv.paprtect.com/
Produkten är testad på bransch-jättar med mycket bra resultat och vi har skrivit avtal med de största återförsäljarna i Skandinavien. Vi vann priset som årets innovation på Jönköpings Galan 2022.


Är du rätt person för att ta Paprtect ut på den globala marknaden? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi samarbetar initialt med OnePartnerGroup och den första kontakten sker med dem. Du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande ta kontakt med Mikael Rydholm, 036-4409018, mikael.rydholm@onepartnergroup.se alternativt Lotta Ryman, 073-394 79 12, lotta.ryman@onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 21 augusti. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Paprtect AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

OnePartnerGroup Jönköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons