Jobbsafari är en del avschibsted logo

VD till deWiz Golf

Randstad · Malmö · Ansök senast 30 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du deWiz Golfs nya VD som ska vara med och förbättra, utveckla och erövra golfvärlden i världen? Nu letar vi efter en framåtlutad och ansvarsfull person, med hög entreprenörsanda och erfarenhet av konsumentprodukter, gärna inom sportstech. Vill du anta utmaningen? 

Ansvarsområden

deWiz Golf AB står nu inför sitt stora steg att lansera ut den unika golfprodukten internationellt,  med huvudinriktning på USA. 
Som VD blir det ditt ansvar att fortsätta att utveckla bolagsstrukturen och organisationen efter lanseringen. Det innebär ett globalt fokus och du ansvarar även för det amerikanska dotterbolaget.

deWiz Golf erbjuder en helt ny och revolutionerande träningshjälp som levererar feedback i realtid till golfarens swing.

Kvalifikationer

Vi vill se en VD som redan idag är VD eller har en strategisk övergripande roll, gärna med resan i ryggen av att ha tagit ett bolag till börsen. Du förstår innebörden av ansvaret i en börs-VD-roll.

Dessutom ser vi helst att du har:
  • erfarenhet från Sportstech bolag alt. Konsumentprodukter
  • relevant universitetsubildning
  • kunskap och erfarenhet av ehandel
  • en hög affärsmässighet med dokumenterade successtories (och misslyckanden?)
  • flytande engelska och svenska, fler språk är alltid bra

För att trivas i rollen hos deWiz Golf AB behöver du vara trygg i dig själv, med en vilja ta stort ansvar. Ansvar gentemot befintliga, namnkunniga investerare samt gentemot nya, styrelse och medarbetare.

Som person är du till naturen driven och självgående, du gillar utmaningar – vilket också innebär att kunna hantera press, media och intressenter på ett professionellt och kommunikativt sätt.
Du är en affärsdriven relationsbyggare i varje cell.

mer om rollen.
Jobbet kräver att du kommer resa i tjänsten, allt eftersom möjligheterna öppnar upp.
Vi ser dock att strategiskt bra placering är i sydvästra Skåne, nära till kontinenten – men allt är möjligt under en övergångsperiod. 
Du kommer att jobba nära styrelse, utvecklare, försäljning och kommunikation/marknad.

Det finns en tydlig planering framåt som du kommer att vara med och utveckla och jobba efter, dock kräver det ett innovativt ledarskap där du blir ansiktet utåt när vi tar deWiz Golf till nästa nivå.

deWiz Golf erbjuder en roll med stort utrymme för kreativitet, lönsamhet och med generösa villkor.

Ansökan

2021-07-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Varför du? Varför deWiz Golf AB?

För information: Denna rekrytering är ett samarbete mellan deWiz Golf AB och Randstad AB. Har du frågor? Välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Nadia Milotti på +46768554059 eller nadia.milotti@randstad.se 

Om företaget

deWiz™ erbjuder en helt ny och revolutionerande träningshjälp som levererar feedback i realtid till golfarens swing. En innovation som accelererar inlärnings- och förbättringsprocessen, genom att eliminera antaganden och istället medvetandegör och korrigerar i direkt anslutning till din swing.
deWiz™ är ett resultat av 5 års forskning, testning och utveckling – och redan har det blivit många golfproffs bästa vän.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons