Jobbsafari är en del avschibsted logo

VD-assistent

INF Company AB · Höganäs · Ansök senast 13 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

INF Company AB säljer produkter från Kina i framförallt Skandinavien och Tyskland via egna hemsidor samt på olika digitala marknadsplatser. Vi siktar på att fortsätta växa de kommande åren och det kommer att finnas intressanta utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Vi söker en person som kan hjälpa oss i vårt dagliga arbete. Du kommer att vara administrativ support till VD och ledning samt kontinuerligt bistå ledningen med det dagliga arbetet.

Du som söker bör vara en god kommunikatör som är öppensinnad och lättlärd. Du bör både vara bra på att kommunicera och gilla att göra det. För dig ska det vara enkelt att samordna det dagliga arbetet mellan dig och dina kollegor.

Du som söker skall veta hur man sköter bokföring och ha minst ett års erfarenhet av detta. Du som söker bör ha goda kunskaper i excel. Har du dessutom erfarenhet av HR-arbete, är detta mycket meriterande.


Genom ord ska du kunna beskriva procedurer, förenkla företagets procedurer och sedan vara bra på att genomföra och automatisera processerna.

För att trivas hos oss på INF är det viktigt att du är prestigelös och mångsidig och tar ett eget ansvar för att ständigt förbättra processer och rutiner i vår verksamhet. En opretentiös doer helt enkelt! Om du vill ha ett utmanande arbete med högt tempo så är detta jobbet rätt för dig.

Flytande kunskaper i både engelska och svenska är ett krav, då vi är ett internationellt företag och kommunikationen i lika stor utsträckning sker på engelska som på svenska.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

INF Company AB

Placering

Höganäs

Kontaktperson

INF Company AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons