Jobbsafari är en del avschibsted logo

Växtskötare - Sundsvall

FÖRETAGSVÄXTER I KNIVSTA AB · Sundsvall · Ansök senast 17 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en medarbetare till vårt team i Sundsvall.

Företagsväxter AB började sin verksamhet 1990 och har sedan starten fokuserat på sin affärsidé att sälja och leverera fruktkorgar, levande gröna växter och kärl av högsta kvalitet. Vi har två huvudinriktningar, en avdelning för växtinredning med växtservice och en fruktavdelning för leveranser av frukt och presentkorgar. Våra kunder är uteslutande företag.

Vår service och våra produkter ska uppfattas som den mest professionella och bästa inom vår bransch, vi ska leva upp till vår slogan "gör livet grönare" och leverera växtkraft och vitaminer till näringslivet.

Vi ska alltid anses som en långsiktig leverantör av våra tjänster och produkter.

Företagsväxter är ett privatägt bolag med samma ägare sedan starten. Vi är ca 85 anställda och har en omsättning på ca 90 Mkr. Vi är verksamma i hela Sverige där huvudkontoret är placerat i Knivsta, norr om Stockholm. Våra regionkontor finns i Malmö, Göteborg, Linköping, Örebro, Sundsvall och Umeå.

Vi söker nu en växtskötare. Du gillar att möta människor, skapa trivsel och är intresserad av att få en och annan planta att gro.

Som växtskötare är du företagets ansikte utåt och arbetar med skötsel av växter både inomhus och utomhus hos våra kunder.

I arbetsuppgifterna ingår bl a:

Kontinuerlig skötsel

Omplantering

Omplacering av växter

Leverans av nya växter

Beställning av växter

Lagerhantering

Du kommer även att hjälpa till i vår fruktverksamhet en dag i veckan.

Tjänsten är på heltid.

Som person är du ansvarstagande, ordningsam och stresstålig. Du har god social kompetens samt behärskar svenska i tal och skrift på ett bra sätt då arbetet innebär att kunna läsa instruktioner.

En stor del av arbetet sker ute på fältet hos våra kunder. Vi ser därför att du har ett stort engagemang och god känsla för att ge bra service samt uppträda korrekt. Självklart ska tycka om växter och grönt. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med växter, men det är inget krav. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande vilket kräver god allmänkondition. En fördel är om du har god körvana, även med större bil.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FÖRETAGSVÄXTER I KNIVSTA AB

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Företagsväxter i Knivsta AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons