Jobbsafari är en del avschibsted logo

Växeltelefonist i Ängelholm

Randstad · Ängelholm · Ansök senast 3 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att ge bästa möjliga service och tycker om att prata i telefon? Vår kund söker just nu en nyfiken och positiv växeltelefonist. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Som telefonist här tar du emot samtal till en stor koncernen vilket kan innefatta en del detektivarbete för att hitta rätt personer eller avdelning inom koncernen. Du kommer vara första kontakt för vår kunds intressenter och internmedarbetare samt bistå med såväl service och ett trevligt bemötande. 
• Ta emot och koppla vidare telefonsamtal, från växeln och till rätt person inom koncernen.
 • Enklare mejlväxling.
 • Vara behjälplig vid postsortering och fakturascanning.

Arbetstider

Heltidstjänst med start omgående under 6 månader med goda möjligheter till förlängning.
Arbetstider varierar mellan 07.00-15.30 och 08.00-16.30.

Kvalifikationer

Här behöver du:
 • Körkort och tillgång till bil då företaget ligger en bit utanför Ängelholm
 • Erfarenhet av att arbete med kundtjänst, växel eller liknande arbete.
 • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Och vi tror att du är nyfiken och gillar service. Med det menar vi att du troligen är hjälpsam, kanske är du den som först räcker upp handen i ett team? Eller gör uppgifter utan att det syns. Det gör ingen skillnad. Men för oss är det viktigt att du samarbetar bra med andra, stimuleras av nöjda kunder och motiveras av lättare detektivarbete. Som att hitta kollegor i en stor organisation som kunderna ringer för att tala med. Är du dessutom positiv, utåtriktad och flexibel? Då kommer du att trivas hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan

2021-10-03, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Olivia Josefsson, konsultchef, olivia.josefsson@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons