Jobbsafari är en del avschibsted logo

Växande koncern söker flexibel och ansvarsfull arbetsledare!

Växande koncern söker flexibel och ansvarsfull arbetsledare!

Huvudkontor · Botkyrka · Ansök senast 20 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


En utav Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering växer! Lotus maskin & transport AB har därmed behovet att utöka med ännu fler lagmedlemmar och söker därför en arbetsledare till vår avdelning inom tungrivning.


Lotus Maskin & Transport AB är ett familjeägt företag som de senaste åren har utvecklats till en av Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering. Koncernen har även expanderat till Finland och vi är oerhört glada att vi i utmanande tider kan fortsätta att växa. I koncernen ingår idag Rivners AB, Rivners Sanering AB, Rivners Håltagning AB, Rivab i Göteborg AB, AK Schakt o Entreprenad AB samt Lodab Demolering AB. Vi bedriver verksamhet över hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg, Laxå, Umeå, Piteå, Örebro och även Helsingfors och Vasa i Finland. Sammanlagt sysselsätter vi 450 personer och har som ambition att öka ytterligare. Vi är en organisation som har nära till snabba beslut och som en del i vårt lag har du stor möjlighet att påverka företagets nästa steg. Vi värdesätter dina åsikter och vi vill fortsätta att vara en organisation i ständig rörelse framåt.


Arbetsledaren vi söker ska ha förmågan att på ett naturligt sätt kunna leda, organisera och se möjligheter för avdelningen samt organisationen i stort. Du kommer att ansvara för flera projekt från uppstart till mål. Det omfattar vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter, exempelvis ekonomi, avtal, ÄTA-hantering och riskanalyser. Du är en viktig kugge för medarbetarna i produktionen där du är den kommunikativa ledaren som är van att fatta beslut och arbeta självständigt. Du stämmer även av mot beställarens önskemål så att arbetet löper enligt tidsplan.


Vad har du för erfarenhet?

-Vi ser att du har erfarenhet av liknade arbete inom byggbranschen, meriterande inom tungrivning.

-Bas U och Bas P utbildning är meriterande men vi erbjuder utbildningen till rätt person.

-Då vi arbetar i Stockholm och Mälardalen är B-körkort en förutsättning.

-Rollen innebär en hel del administrativt arbete och vi förutsätter därför att du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar datorvana.


Hos oss vill vi att de anställda ska trivas och må bra. Därför lägger vi stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du delar vår syn på ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil. Vi ser fram emot att träffa just dig.


Arbete på annan ort kan förekomma.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Huvudkontor

Placering

Botkyrka

Kontaktperson

Lotus Maskin & Transport AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons