Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vattenreningstekniker till Wasty // Göteborg

Oddwork · Göteborg

·

Ansök senast 5 juli (18 dagar kvar)

Wasty är ett dotterbolag inom familjeägda bolagsgruppen Perthon Group AB, som förutom Wasty även driver ett av Europas största bolag inom den mobila tankindustrin, fastighetsbolag med mera. Med svensk innovation i kombination med en passion för entreprenörskap, är vi en modern uppstickare och nytänkande utmanare till den globala vattenreningsbranschen. Tillsammans hjälper vi våra kunder att minimera sin miljöpåverkan och rena sitt vatten genom uthyrning och försäljning av reningsverk, mottagning av processvatten, rådgivning samt underhåll och drift. Med fokus på stora och komplexa förorenade vattenmassor inom industri, kommersiell och offentlig verksamhet gör vi skillnad för miljön och förändrar branschen till det bättre. Tillsammans med Oddwork söker vi nu dig med en sann entreprenörsanda och ett självsäkert driv som är redo att sätta din prägel på vår verksamhet och hänga med på vår expansiva tillväxtfas!


Som Vattenreningstekniker
Hos oss på Wasty kliver du in och utvecklar tekniken som renar vattnet som i sin tur renar vatten. Du arbetar tajt med det övriga teamet gällande framtagandet av bästa lämpliga teknik för våra olika projekt, oavsett om det rör fiskeindustri, deponier eller räddningstjänsten. Alla vatten är olika och kräver sitt eget recept för rening. Därför är din expertkompetens avgörande för att vi ska kunna ta fram vilken teknik och komponent som är bäst lämpad för just den typ av vatten du för tillfället arbetar med. Dina dagar är lika varierande som bolagets projekt - ena dagen utvecklar du våra standardiserade reningsverksprodukter och vårt arbetssätt inom våra olika affärsområden för att nästa dag hjälpa våra kunder i de externa projekten. Normalt befinner du dig på vårt huvudkontor och tar fram tekniska lösningar i framkant, men du har även äran att vid behov besöka våra kunder i utvecklingsskedet av deras teknik.

Vi söker dig som...
...har ett analytiskt tankesätt och som aldrig gör någonting halvdant - du lägger hellre ner extra tid för att slutresultatet ska bli hundra procent rätt. Med din ansvarstagande approach trivs du allra bäst när du får hitta de perfekta lösningarna och inte bara utmana vårt bolag, men även dig själv. Din erfarenhet inom branschen gör att du självsäkert tar dig an de möjligheter som finns inom bolaget och skapar någonting ännu bättre. Vi tror helt enkelt att du är en varm person som värderar den kollegiala sammanhållningen högt.

Våra önskemål till dig:
  • Några års erfarenhet som vattenreningstekniker eller motsvarande
  • Behärskar svenska lika bra som engelska
  • B-Körkort
Varför Wasty?
Redo att vara med och utveckla vattenreningsutrustningar på ett innovativt och energifyllt företag på frammarsch? Då tror vi att du har hittat rätt! Hos oss på Wasty får du hänga med på en spännande expansionsfas och bli en del av vårt kompetenta team som driver företaget framåt. Tillsammans utmanar vi den befintliga infrastrukturen och det rådande arbetssättet för att ta vattenreningsbranschen till nya nivåer. Vi ser helt enkelt till att vattenrening går till så som den borde gå till. Med ett starkt driv och passion för entreprenörskap och vattenrening arbetar vi för att skapa en bättre morgondag, samtidigt som vi också ser till att umgås och ha roligt med varandra, såklart. Längtar du efter ett meningsfullt jobb där du har möjlighet att göra skillnad med din kompetens? Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med dig.


START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-07-05

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835