Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vattenfall Värme söker Eltekniker med placering i Nyköping

Vattenfall Värme söker Eltekniker med placering i Nyköping

Avesta - Vattenfall · Avesta · Ansök senast 10 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företagsbeskrivning

Vattenfalls affärsenhet Heat Nordic producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, privata fastighetsägare villakunder och bostadsrättsföreningar. Huvudprodukten är fjärrvärme, som är en enkel, säker, bekväm och tillförlitlig form av uppvärmning. Bränslet består i huvudsak av olika former av biomassa, avfall och torv som ger låga miljöpåverkande utsläpp.

Om jobbet

Som Eltekniker på Vattenfall erbjuder vi en spännande och flexibel roll under stort eget ansvar. I rollen ingår kort och långsiktig planering, administrativt arbete, projektarbete men också praktiskt dagligt elunderhåll (FU/AU).

Rollen kräver ett strukturerat arbetssätt för att upprätthålla en säker anläggning med goda driftförutsättningar och hög tillgänglighet.

Vi erbjuder intressanta uppgifter i en anläggning som löpande utvecklas och moderniseras för att möta framtida efterfrågan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erforderlig yrkesutbildning och kunskaper inom automation är meriterande. Du har mångårig vana i yrket och är självgående i ovanstående arbetsuppgifter.

Du har god erfarenhet inom Elkraft (upp till 10kV) och vi söker vi dig som har eller efter anställning kan utbilda dig till Auktorisation A (gamla allmänna behörigheten) men om vi inte hittar den personen så finns det alternativa lösningar.

Som person är du serviceinriktad gentemot övriga avdelningar och arbetskamrater inom underhållsgruppen. Du trivs med problemlösning, är prestigelös och lösningsorienterad.

Du har god datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Körkort B erfordras.

Det är meriterande om du har arbetat med Verksamhetssystem SAP, CAD, ESA 14, projekt, styrsystem, brandlarm med mera samt andra fördjupande utbildningar inom yrket.

Övrig information:

Vi arbetar med löpande urval för denna tjänst. Sista ansökningsdag är 17:e november.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef:

Daniel Eberhardsson tel, 070-68 06 194.

För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare:

Andreas Nordgren tel, 070- 00 26 797

Fackliga representanter:

Stefan Andersson (Akademikerna), Kjell Karlsson (Ledarna), Göran Karbin (SEKO) och Patrik Nenzén (Unionen). Samtliga nås via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00

Mångfald:

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall är en del av Sveriges samhällskritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är tjänsten du söker säkerhetsklassad kommer, i enlighet med säkerhetsskyddslagen, registerkontroll och säkerhetsintervju genomföras innan anställning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Avesta - Vattenfall

Placering

Avesta

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons