Varmt och personligt boende för personer med psykisk funktionsvariation

Mellbygård Vård & Gruppboende AB · Alingsås

·

Ansök senast 30 okt. (8 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta hos oss och vara en i teamet som stöder personer att med egna resurser växa och utvecklas från sina förutsättningar. Du får ett roligt och stimulerande arbete och får vara en viktig del i brukarens resa mot ett självständigt liv med så hög livskvalitet som möjligt. Vi arbetar med personer i alla åldrar, från 18 år och uppåt.


Mellbygård har bedrivit framgångsrik verksamhet sedan starten 1970 i Stora Mellby, i hjärtat av Västra Götalandsregionen mellan Alingsås och Trollhättan. En lång erfarenhet och strävan mot ständiga förbättringar har gjort att vi är en välrenommerad verksamhet som vi är mycket stolta över. Vi är sedan 2001 kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO.


Trevligt bemötande, närvaro och respekt är viktiga ledord för oss!


Ditt arbete som lokalvårdare är schemalagt dagtid

Ditt arbete har stor betydelse för många människor, och har en viktig roll i patientsäkerhetsarbetet genom att förhindra smittspridning. Som lokalvårdare har du många olika arbetsuppgifter, till exempel att moppa golv och trappor, dammsuga, damma, torka av ytor, putsa fönster och städa toaletter.


Det är bra om du har någon erfarenhet inom städning men viktigaste är att du är pålitlig, ordningsam, flexibel och tycker om att städa.


Vi har avtalsenliga löner och är kollektivanslutna.


Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mellbygård Vård & Gruppboende AB

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Mellbygård Vård och Gruppboende AB

Ansök via mejl