Jobbsafari är en del avschibsted logo

Värmepumpstekniker till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg

Värmepumpstekniker till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg

Klimatteknik i Väst AB · Göteborg · Ansök senast 23 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmepumpstekniker till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg

Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för service, reparationer och installationer? Vill du vara med och bidra till Klimatteknik i Väst ABs framgångar? I rollen som Värmepumpstekniker får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Om Klimatteknik

Klimatteknik i Väst AB erbjuder värmepumpar och vattenbrunnar till marknadens bästa priser och garantier. Vi erbjuder helhetslösningar inom till exempel bergvärmepumpar, luftkonditionering, elbilsladdning, och borrning av vattenbrunnar. En leverantör som tar totalansvar för ett arbete av högsta kvalitet – Klimatteknik ger dig trygghet och expertis för att din investering ska bli den bästa möjliga. Klimatteknik är en del av ENWELL, en bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar baserade på bergenergiteknik. Koncernens största ägare är ENWELL och Vattenfall. Bolagen i gruppen har var för sig upp till 25 års erfarenhet av värmepumpinstallationer. 

Arbetsbeskrivning

Som Värmepumpstekniker ansvarar du för installationer, service och reparationer av värmepumpar ute hos kunder runt Göteborg. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma. Tjänsten är på heltid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har kompetens inom service och reparationer och erfarenhet av arbete som servicetekniker hos privatpersoner eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om de

Vad kan Klimatteknik erbjuda dig?

Klimatteknik en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och generösa förmåner. Hos Klimatteknik kännetecknas arbetsmiljön av utrymme för egen planering av arbetet.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Klimatteknik i Väst ABs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Klimatteknik i Väst AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons