Jobbsafari är en del avschibsted logo

Varm, engagerad medarbetare som gillar odling till daglig verksamhet

Varm, engagerad medarbetare som gillar odling till daglig verksamhet

Mindme Studios AB · Danderyd · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du skapa de bästa förutsättningarna att leva som alla andra för personer med funktionsnedsättning?

Tycker du att odling och matlagning är fantastiskt och ser det som ett underbart verktyg att arbeta med människor och öka livskvalitén?

Vi söker dig vill vara en del av vårt arbetsteam där ditt huvudfokus är stöd och omsorg av våra deltagare. Olika personer har olika behov av stöd i sin vardag. Här ser vi dig som den som naturligt förekommer och ser omsorgsbehoven. Det kan vara hjälp med kläder, måltidssituationer, ta fram och ta bort arbetsmaterial och liknande.

Vi arbetar inom trädgård/odling samt digital teknik och som ser daglig verksamhet som en plattform för skapande och bidra till en grönare värld. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp med florist, odlare och kunskap inom digital media. Du bör ha ett eget intresse i allt som hör en trädgård till och älska att skapa kreativt.

Mindme är en daglig verksamhet och korttidsvistelse för personer med autism, intellektuell funktionsnedsättning och andra närliggande diagnoser. Vår dagliga verksamhet består att praktik och arbetsträning, odling och trädgård samt digital teknik.

Vi söker dig med ett brinnande intresse för kopplingen hälsa, människa, natur och teknik. För oss gäller att sociala välfärdsmål hänger ihop. Människa, miljö, delaktighet och jämlikhet. Vi arbetar i projektform och har en verksamhet som ständigt utvecklas.

Dina kvalifikationer:

  • Du är varm, engagerad och strukturerad och har en positiv inställning.
  • Erfarenhet av att arbeta med personer med autismspektrumdiagnos/ lindrig intellektuell funktionsnedsättning, gärna i verksamhet som bedrivs enligt LSS.
  • Gymnasial eller Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom relevant område (gymnasiet vård- och omsorg eller barn- och fritid, socionom, pedagog, hantverkspedagog, socialpedagog, fritidsledare)
  • Datorvana. Vissa administrativa uppgifter ingår, t.ex. dokumentation.
  • Gärna B-körkort. Inte ett krav.


Arbetet är personintensivt och du behöver kunna ha fler bollar i luften. Lugn och strukturerad är en förutsättning. Du behöver även kunna administrera utifrån din roll i relevanta datasystem.

Möjlighet till heltidsanställning finns i kombination med vår korttidsvistelse.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.mindmestudios.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mindme Studios AB

Placering

Danderyd

Kontaktperson

Mindme Studios AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons