Jobbsafari är en del avschibsted logo

Varierande säljjobb med / utan erfarenhet

Clean Cloud AB · Borlänge · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter fler glada och positiva medarbetare. Vi lägger största vikten på din personlighet och din sociala kompetens, då du blir företagets ansikte utåt. Du jobbar på distans och utgår hemifrån.

Vi söker dig som är glad, engagerad, flexibel, som gillar att jobba mot säljmål och utmana dig själv. Vi utbildar dig från grunden, så några tidigare säljerfarenheter är inget krav men meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Dina kundbesök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt eget personliga schema som du själv är med och utformar veckovis.

Lön, ersättning och förmåner

Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer. Vi har en av marknadens högsta provisioner. Vi har även stimulerande månadstävlingar och säljbonusar.
  • Löpande försäljningsutbildning
  • Goda möjligheter att avancera inom företaget
  • Ett mycket flexibelt arbetsschema som du själv är med och bestämmer
  • Ett varierande jobb där ingen dag är den andra lik
Anställningsvillkor

Vi söker främst dig som vill satsa fullt ut och jobba heltid, men det finns även möjlighet att jobba deltid och sommarjobb. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.

Bifoga ditt Cv & personliga brev i din ansökan.

Vi går löpande igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clean Cloud AB

Placering

Borlänge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons