Jobbsafari är en del avschibsted logo

Varierad och långsiktig tjänst som C-chaufför hos Myrorna

Varierad och långsiktig tjänst som C-chaufför hos Myrorna

StudentConsulting · Göteborg · Ansök senast 15 aug.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha ett arbete där ingen dag är den andra lik? Oavsett om du nyligen har tagit ditt C-körkort eller har flera års erfarenhet som lastbilschaufför så kan detta vara ditt nästa drömjobb!

Information om uppdraget:

Vill du vara en del i en växande och professionell organisation? Vilken tur! För nu söker vi på StudentConsulting efter nya C-chaufförer till vår kund Myrorna. På Myrorna pågår arbetet för att vår värld ska få det bättre. Med butiker över hela landet verkar de dagligen för en mer hållbar och medmänsklig planet. Sedan 1896 har de tagit emot, värderat, sorterat, levererat och sålt second hand.

I denna roll som lastbilschaufför (C-kort) ingår olika typer av körningar. En dag kan du tömma containrar med kläder för att sedan köra dem till återvinningscentraler och den andra dagen kan du köra butiksleveranser mellan Karlstad och Malmö. Du kan också arbeta med möbelhämtningar där du kör hem till privatpersoner och hämtar möbler samt bedömer skicket. I denna tjänst får du arbeta med alla körningar. Allt för att ditt arbete ska vara så roligt, varierande och utvecklande som möjligt.

Tjänsten är på heltid och är tänkt långsiktig. Arbetstiderna är måndag-fredag kl. 07-16.00 och du utgår från terminalen i Göteborg. Startdatum är flexibelt, men gärna så snart som möjligt.

På Myrornas är en bra och gedigen introduktion en självklarhet. Du får åka med en kollega tills dess att du känner dig trygg med ensamkörning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som också vill verka för en mer hållbar och medmänsklig värld. Vi ställer inga krav på erfarenhet utan vi tror att med lite vilja och engagemang så kommer du lösa arbetet på bästa sätt ändå.

Krav för tjänsten är att du har C-kort och giltigt YKB. Det är också viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Låter detta som en passande tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag då vi stänger ner annonsen så fort vi har hittat rätt personer.

Sökord: C-chaufför, Lastbilsförare, Heltid, Långsiktig, C-kort

Sökord: C-chaufför, Lastbilsförare, Heltid, Långsiktig, C-kort

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons