Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vårdbron söker Junior konsultchef!

Vårdbron AB · Stockholm · Ansök senast 14 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vårdbron Group består av två bemanningsföretag som bemannar och rekryterar all form av vårdpersonal; Vårdbron AB & Vårdbron Sverige AB. Vi är ett ungt bolag som drog i gång verksamheten januari 2020 och har därefter vuxit med stormsteg, där vi senast värvade en branschkollega, Direktkliniken AB som numera heter Vårdbron Sverige AB.

Vi vill nu utöka vårt härliga gäng med en junior bemanningsspecialist/konsultchef med ett huvudsakligt fokus på att hjälpa oss att nå ut till vårdpersonal som vill vara med på vår resa mot en hållbar vårdbemanning. Vi ser gärna att du är likasinnad som oss när det kommer till att arbeta effektivt, kreativt, strukturerat och självklart med en stor portion driv och glädje. Vi tror dessutom att du är en person som gillar att ”ha många bollar i luften” och ser ett stort värde i att komma in tidigt i en snabbt växande organisation.

Vi söker helt enkelt dig som är en fena på att skapa relationer och vill växa tillsammans med oss för att ta bolaget till nya höjder!

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • Bearbetning av nya och befintliga konsulter via telefon och e-post.
  • Genomföra behovsanalyser och bygga relationer.
  • Efter kontinuerlig utbildning ta hand om bemanningsprocessen från första kontakt till fullgjord bemanning.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Internutbildning i kombination med det dagliga arbetet.
  • Goda utvecklingsmöjligheter i en snabbt växande organisation.
  • Möjlighet att påverka din lön.
  • Arbete på ett centralt belagt kontor.
  • Friskvårdsbidrag.
  • 30 dagars betald semester.

Kvalifikationer

För att passa in hos oss så delar du våra värderingar när det kommer till att våra vårdhjältar alltid ska bemötas med vänlighet och respekt. Som person är du orädd, nyfiken och har en vana av att arbeta med telefonen som främsta verktyg. Du talar flytande svenska och kommunicerar väl i tal och skrift.

Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från försäljning, kundservice eller HR samt innehar en god datorvana och systemförståelse. Om du är sjuksköterska eller själv arbetat inom vården är det mycket meriterande.

På Vårdbron är det högt tempo med snabba beslutsvägar och vi ser verkligen fram emot att fortsätta denna resa tillsammans med rätt person!

Tilltänkt startdatum: Snarast möjligt när vi hittat rätt. Urval sker löpande, så tveka inte på att söka redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vårdbron AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Vårdbron AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons