Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vårdbiträde/Undersköterska till hemtjänst dag och kvällspersonal

Vårdbiträde/Undersköterska till hemtjänst dag och kvällspersonal

Anja & Dennis Hemservice Ab · Stockholm · Ansök senast 30 juni (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Annons 05, vårdbiträde i din ansökan

Information om ansökan:OBS! Vi tar endast emot ansökningar via mail. Tacksam om ni ställer eventuella frågor via mail.

Är du utbildad undersköterska eller utbildad vårdbiträde samt full vaccinerad är du välkommen att söka denna tjänst hos oss.

Vård och omsorg är en av de viktigaste samhällsfunktionerna, vi har otroligt duktiga medarbetare som jobbar för att ge god service och omvårdnad till våra kunder. Under dessa oroliga tider behöver vi bli fler. Känner du att du vill bidra och hjälpa till, tycker vi att du ska söka dig till oss på Anja & Dennis Hemservice. Vi och våra kunder behöver dig!


Vårt kontor ligger i Farsta och våra medarbetare befinner sig i området dygnet runt då vi tillhandahåller kunder som bor i Farsta stadsdel. Nu söker vi nya medarbetare till oss. Vi är ett ständigt växande företag och vi är nu i behov av fler medarbetare.

Vi ser att du redan har en utbildning inom vård, är en person med hjärtat på rätta stället, du har ett glatt humör och för dig är även gemenskapen med kollegor viktigt samt att du värdesätter en positiv anda på arbetsplatsen.


Anja och Dennis Hemservice söker dig som vill jobba som vårdbiträde/undersköterska dag- och kvällstid samt helger. Vill du endast jobba extra är du välkommen med din ansökan.

Vi söker dig som har erfarenhet av hemtjänst och vi ser gärna att du har adekvat utbildning eller lång erfarenhet som kan tillgodoräknas. Du ska vara en person som är trygg i din yrkesroll, stresstålig samt flexibel sam noggrann. Tidigare erfarenhet inom vården så som boende, hemtjänst är meriterande.


För tjänsten är B-körkort positivt samt att du kan börja per omgående. För dom krav som finns gällande dokumentation samt kommunikation är det en stor fördel att du är trygg i svenska språket, både i tal och skrift.

Sedvanliga uppgifter i hemtjänst som vårdbiträde/undersköterska. Omvårdnad, social samvaro,matlagning,städ, inköp,ledsagning samt avlösning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Anja & Dennis Hemservice Ab

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Anja och Dennis Hemservice AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Annons 05, vårdbiträde i din ansökan

Information om ansökan:OBS! Vi tar endast emot ansökningar via mail. Tacksam om ni ställer eventuella frågor via mail.

Dela jobbannonsen