Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vårdbiträde/Undersköterska sökes till vår kund i Umeå och Hörnefors

Vårdbiträde/Undersköterska sökes till vår kund i Umeå och Hörnefors

Iris Hadar AB · Umeå · Ansök senast 10 dec. (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Söker du ett meningsfullt arbete som verkligen gör skillnad? Då är du välkommen att ansöka som vårdbiträde eller undersköterska hos oss vår kund. 

Som vårdbiträde eller undersköterska arbetar du ofta självständigt men i team för att hjälpa gammal som ung i behov av stöd för att kunna bo kvar hemma. Insatserna som utförs är allt från städ och tvätt till hygien, matlagning och sociala insatser. Du arbetar varierande dag, kväll och helg samt eventuellt natt, med önskvärd flexibilitet att kunna rycka in vid behov.

Vi söker dig som är omtänksam, serviceinriktad och lyhörd och gillar att sätta guldkant på vardagen hos personen du hjälper. Vi värderar att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra samt att du behärskar det svenska språket.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom vård-och omsorgsbranschen och det är meriterande om du har bakgrund inom exempelvis hår, massage, friskvård, lokalvård och/eller demens. B-körkort är ett krav.

Vår kund är ett auktoriserat hemtjänstföretag med rötterna i Umeå med bred erfarenhet inom vård och omsorg. De blev 2021 framröstade av sina kunder till Umeås bästa privata hemtjänst! Kollegorna är den viktigaste framgångsfaktorn och de ser framemot att utöka sitt team med ytterligare en eldsjäl.

Låter detta intressant? Välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Iris Hadar AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Iris Hadar AB

Dela jobbannonsen