Jobbsafari är en del avschibsted logo

Var med och utveckla framtidens fotbollsspelare

Spånga Is Fotbollklubb · Stockholm · Ansök senast 20 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu utökar vi vårt team med en Fotbollskonsulent som har fokus på spelformerna 7v7 och 9v9. Vi erbjuder en spännande möjlighet att vara med och fokusera på utvecklingen av vår utbildningsmiljö för 1600 spelare och 300 ledare.

OM SPÅNGA FOTBOLL Vi är en av de största föreningarna i Stockholmsfotbollen med ca 1900 medlemmar varav 1600 flick- och pojkspelare från 5år till senior, som leds av 300 ledare i över 80 träningsgrupper.

Spånga Fotboll erbjuder fotbollsglädje, gemenskap och utveckling i en kvalitativ verksamhet under hela fotbollsresan från knatte till senior. Vi ska inspirera till en livslång kärlek till fotboll och föreningen så att barn, ungdomar och vuxna själva kan avgöra vilka ambitioner de har och vilken roll som fotbollen ska få spela i deras liv.

Vår seniorverksamhet ska vara en plantskola för egna spelare från närområdet som skapar en konkurrenskraftig seniorverksamhet och där spelarna ges möjligheten att klättra ytterligare i den nationella fotbollen.

OM UPPDRAGET Vi jobbar utifrån Spångamodellen med en tydlig målbild för föreningen och för vår fotbollsverksamhet.

Din roll är att jobba nära ledarteamen för att ge dem förutsättningar att genomföra en långsiktig spelarutbildning i en trygg och utvecklande fotbollsmiljö. Det betyder att du kommer att arbeta med:

Lagsupport där din roll är vara den som ledarteamen vänder sig till i alla olika frågor de har kring fotbollsverksamheten. Det innebär till exempel att lösa praktiska frågor, att följa upp lagverksamheten så att den följer Spångamodellen och att bygga samverkan mellan lagen för att stärka band mellan ledare och spelare.

Spelarutveckling där din roll är att säkerställa att oavsett spelarnas ambitionsnivå eller hur långt de har kommit i sin spelarutbildning så ska de få ta del av en rolig och utvecklande fotbollsutbildning enligt Spångamodellen. Det innebär till exempel att hantera processen för en nivåindelad verksamhet från 13år, erbjuda träna Mera-pass och utveckla målvaktsträning.

Ledarutveckling där din roll är att rekrytera, utveckla och behålla ideella och arvoderade ledare och vara bollplank i deras utbildningsresa. Det innebär till exempel insatser så som träningsuppföljning, feedback och rådgivning som utvecklar ledarnas kunskaper.

OM DIG Du har kunskap om vad goda idrottsliga utvecklingsmiljöer innebär och hur man skapar dem i varje lag i en förening. För att kunna coacha och utveckla våra ledare har du själv erfarenhet av tränaruppdrag i olika spelformer, kunskaper kring spelarutbildning och hur man bygger upp en långsiktig fotbollsverksamhet som utvecklar varje individ.

Du är en person som tycker om att lösa utmaningar och självgående utföra det operativa arbetet. Att stödja och leda andra människor och bidra med insatser som får dem att växa är något som du brinner för. Och du tycker om att jobba i en liten arbetsgrupp där man jobbar tillsammans för att nå föreningens mål.

Det är en merit om du har arbetet i förening med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har någon form av idrottsutbildning som ex idrottsorganisationsledarlinje, idrottslärarutbildning, idrottspedagogutbildning, sportsmanagement eller liknande. Utöver det vill vi att du har genomgått Svenska Fotbollförbundets tränarutbildning minst UEFA B. Du är också en person som ständigt fortsätter att lära dig och bygga på med nya kunskaper.

Det är ett extra plus om du är kvinna då vi tycker att det är viktigt att vårt kansli består av både kvinnor och män.

OM TJÄNSTEN Tjänsten ingår i vår personalstyrka på fyra personer som är det operativa stödet till förenings- och fotbollsverksamheten. Vi tillhör kollektivavtal Idrott som du kan läsa mer om på Unionens hemsida.

Du jobbar heltid med oreglerad arbetstid 40h i veckan. Arbetstiden varierar mellan dagtid, kvällar och helger beroende på hur du planerar arbetet och när verksamheten behöver dig.

Arbetsplats är vårt kansli som ligger på gångavstånd från pendeltågsstationen i Spånga. Du kommer också att vara en flitig besökare på de fotbollsplaner som tillhör vårt upptagningsområde. Gläntan BP, Solhems BP, Nälsta BP och Spånga IP är exempel på dem.

OM ANSÖKAN Senast den 20 oktober behöver vi din fullständiga ansökan. Kort efter det påbörjas intervjuperioden.

Vi vill att du skickar in ditt CV som beskriver vilka erfarenheter och utbildningar du har. Skicka också ett personligt brev där du beskriver vad det är i tjänsten som du brinner för att arbete med och hur dina kunskaper och erfarenheter kommer att bidra till arbetet hos oss. Ange också ditt löneanspråk.

Du skickar din ansökan till vår ordförande Milou Werth på milou@spangafotboll.se.

Har du frågor om tjänsten eller ansökan kan du kontakta Milou via e-post eller ringa henne på 0725-20 89 23.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Spånga Is Fotbollklubb

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Spånga Is Fotbollklubb

Dela jobbannonsen

Anmäl annons