Jobbsafari är en del avschibsted logo

Valter 11 år söker påhittig och ansvarsfull assistent

Ågrenska Personlig assistans · Mölndal · Ansök senast 17 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hej!

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till Valter som bor varannan vecka hos mamma, varannan hos pappa, båda boende i Mölndal. Din arbetsplats är där Valter är.

Valter är en glad, aktiv och social kille på 11 år som älskar att busa, gå på promenader och hitta på aktiviteter. Han har autism och måttlig utvecklingsstörning och är i behov av ständig tillsyn då han saknar känsla för faror. På fritiden tycker han om att titta på film, gå på museum och olika lekland, åka på utflykter och att bada. Valter är musikalisk och gillar lekar med rytm och rörelser. Du kommer att få arbeta tillsammans med en kille som älskar äventyr och du kommer vara en stor del av att få förverkliga det!

Du som söker är barnkär och handlingskraftig men du har samtidigt ett stort tålamod och lugn. Du ska ha förmåga att kunna känna av situationer och agera snabbt vid olika händelser. Det är meriterande om du har erfarenhet från autism. Arbetspassen är avsedda till 2-3 vardagkvällar varje vecka. Tiderna är då Valter slutat skolan ca 16:00-20:00. Assistans önskas även vissa lördagar vid överenskommelse med föräldrar. Vi kommer prioritera dig som tänker långsiktigt.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Milersättning utgår.

Hoppas vi hörs!


Till denna tjänst kräver vi utdrag från belastningsregister. Så beställ ditt redan nu på nedan länk https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig assistans

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Ågrenska AB (svb)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons