Jobbsafari är en del avschibsted logo

Välkommen till ett spännande arbete som stödpedagog med aktivitetsansvar,

Välkommen till ett spännande arbete som stödpedagog med aktivitetsansvar,

Fritslavägens Boende · Mark · Ansök senast 23 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fritslavägen boende, arbetar efter konceptet Avancerad Psykiatri I Boende, och är under uppstart och kommer arbeta med klienter som har komplexa psykiatriska diagnoser.


Enheten ligger i Kinna 30 minuters bilfärd från Kungsbacka, Borås och 20 minuter från Bollebygd och 50 minuter från Göteborg. Det finns goda kommunikationer med såväl tåg som buss och schemat eftersträvar färre pass, för att underlätta din vardag.

Din och dina medarbetares kompetens och förmåga utgör grunden för vården. Ett gott lagarbete med gemensam planering av schema, tydliga arbetssätt och rutiner samt engagerade kolleger och chefer tror vi är nycklar till framgång. Lokalerna vi arbetar i är nyrenoverade med mycket ljus och trivsel.


Klienterna vårdas enligt LRV - Lagen om rättspsykiatrisk vård, ÖPT - Öppen psykiatrisk tvångsvård och/eller är placerade enligt Socialtjänstlagen. Enheten har 13 platser och tar emot klienter från hela landet.


I arbetet ingår att definiera behov hos klienten, planerar och strukturera insatser, stötta kollegorna i genomförande och sedan utvärderar resultatet. Arbetet innebär strukturerad dokumentation enligt Socialtjänstlagen och bemötande av klienter, hjälpa dem i sin vardag, pedagogiska måltider samt direkthandleda kollegor.


Vi erbjuder kontinuerlig fortbildning, konkurrenskraftig lön, möjligheter till egenansvar, utveckling och utmaningar i din yrkesvardag. Handledning sker löpande och enheten har egen psykolog och psykiatriker.


Självklart har vi friskvårdsbidrag. Träning och utevistelse ingår i arbetsuppgifterna.


Tjänsten kräver att du är strukturerad, kan arbeta mot uppsatta mål och utvärdera vårdinsatser. Du bör ha kunskap och erfarenhet av psykiatrisk vård eller verksamhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi arbetar med lågaffektivt bemötande men också med tydlig struktur, aktiviteter och specificerade mål för klienten.


Vi tror att du har erfarenhet från rättspsykiatri, Statens institutionsstyrelse, skola, psykiatri, gruppbostad med komplex psykiatri, missbruksvård eller annan verksamhet där du arbetat nära personer med psykiatriska funktionsnedsättningar eller problemskapande beteenden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fritslavägens Boende

Placering

Mark

Kontaktperson

Fritslavägen Boende AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons