Jobbsafari är en del avschibsted logo

Välkänt företag i Bro söker en Transportplanerare!

Välkänt företag i Bro söker en Transportplanerare!

StudentConsulting · Solna · Ansök senast 17 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du nyligen tagit examen och är ute efter ett utvecklande arbete. Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en teamplayer som vill arbeta som transportledare hos vår kund i Bro. Som Transportplanerare är din uppgift att i samarbete med kundens terminaler och varuflöde säkerställa att varor levereras till eller från butiker, kunder och leverantörer på ett kostnadseffektivt sätt med fokus på miljö och kvalitet. Uppgiften innebär i huvudsak att genomföra planering och bokning av transporter från vår kunds leverantörsbas i Sverige. Dina främsta arbetsuppgifter kommer omfatta följande:
  • Planering av transporter från leverantör till huvudterminal samt i vissa fall via Omlastningsterminal (OT) på ett kostnadseffektivt, kvalitativt och optimalt sätt.
  • Arbeta nära interna funktioner för planering av fordonsresurser som behövs för att säkra intransport av kampanjvaror.
  • Att genom daglig styrning och nyckeltal agera på avvikelser i kvalitet och kostnad på dag- och veckobasis.
  • Optimering av fyllnadsgrad och leveranstider.
  • Ett mycket nära samarbete med kollegor inom planeringsavdelningen samt att främja ett utvecklande och lärande arbetssätt.
  • Daglig kontakt med avtalspartners (transportörer).
  • Samarbeta med transportör, terminal och leverantör.
  • Samarbeta med interna gränssnitt som t ex Varuflöde (operativt inköp).
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund på deras kontor i Bro. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående och löper fram tills sista september 2022 år med chans till förlängning. Tjänsten är förlagd vardagar, måndag till fredag, under kontorstider. Det finns möjlighet till distansarbete 50% av arbetsdagarna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har läst en universitet/högskoleutbildning. För tjänsten krävs det ingen erfarenhet men har du erfarenhet inom logistik och transportplanering är det meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap i Excel, har du tidigare erfarenhet av SAP är detta meriterande. För tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du dessutom känsla för ordning och reda, stor drivkraft, entusiasm och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Låter det här som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Sökord: transportplanerare, varuplanerare, inköp, logistik

Sökord: transportplanerare, varuplanerare, inköp, logistik

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Solna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons